U zocht op: aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bontemps & Cā°

Buyssestraat (cyriel) 80 -1800Vilvoorde

Bij Bontemps & Co zit u dus goed voor alle professionele metaalbewerkingen. We bieden u het beste vakmanschap, maar verzekeren ook een kwalitatieve en snelle service

Sortimo

Schaarbeeklei 491 -1800Vilvoorde

Bestelwageninrichting op maat voor professionals. Oplossingen beschikbaar voor elk type voertuig : merken Citroën, Dacia, Fiat, Ford en Iveco, elke branche en voor ieders budget.

Koning & Hartman

Woluwelaan 31 -1800Vilvoorde

Met ruim 550 medewerkers levert Koning & Hartman producten en diensten voor met name industriële, telecom, water- en energie-infrastructuren; totaaloplossingen waarmee de bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers sneller, beter en goedkoper worden.

Air Products

Willemsstraat (jan Frans) 100 -1800Vilvoorde

Air Products, toonaangevend leverancier van industriële gassen, bedient klanten wereldwijd in de technologie, energie, medische en industriële markten. Wij beschikken over een uniek portfolio aan diensten, oplossingen en producten.

Kwadro

Stationlei 78 -2 -1800Vilvoorde

KwadrO biedt U een exclusieve productlijn van Ramen en Deuren in PVC, Aluminium en Hout.

Alupoort

Kluitingstraat 16 -1800Vilvoorde

Fabrikant van aluminium draaipoorten en schuifpoorten en schuttingen.De poortpanelen, poorten en schuttingen worden geheel in eigen beheer ontwikkeld.

The Pack

Hooigaardestraat 34 -1800Vilvoorde

Met onze kennis lossen we al uw verpakkingsproblemen op.We zijn gespecialiseerd in UN-dozen (4GV/4G), op maat gemaakte kartonnen en houten dozen, diensten voor gevaarlijke goederen.

Efaflex

Mechelsesteenweg 277 -1800Vilvoorde

Bij de oprichting van de firma in 1974 was EFAFLEX de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezighield met snellopende deuren.