U zocht op: aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Hout Alu-construct

Vlinderstraat 10 -3550Heusden-zolder

Als een van de toonaangevende constructeurs van ramen en deuren in Limburg staan we garant voor een professionele uitvoering van uw aluminium ramen, deuren, poorten en toebehoren.

Pollers En Zonen

Dellestraat 3 -3550Heusden

POLLERS NV is een toeleverancier en machines en onderdelen worden uitgevoerd volgens het ontwerp, de tekeningen of de vraag van de klant.

Jans

Ubbelstraat 127 -3550Zolder

Lakkerij Vandereyt

Westlaan 268 -3550Heusden-zolder

Van ferro & non-ferro tot en met kunststoffen: bij Lakkerij Vandereyt kan u met al uw coatings terecht.Staal, aluminium, zink, inox, of koper. PVC, ABS, SMC, Polycarbonaat en nog veel meer.

C Frame

Mijnwerkerslaan 35 -3550Heusden-zolder

Zowel particulieren als professionelen kunnen bij ons terecht! Van renovatie tot nieuwbouw, wij staan voor iedereen klaar om de oplossing op maat uit te werken.

Kempeneers - Biesmans

De Lange Beemden 25 -3550Heusden-zolder

www.kempeneers-bvba.be, de website waar je alles vindt over veranda's, pergola's, ramen, deuren en poorten Kempeneers bvba kempeneers,kempeneers-bvba,schrijnwerkerij,veranda, pergola, raam, ramen, deur, deuren,hout, pvc, PVC, aluminium, muggenraam, m

Laenen

Lochtemanweg 90 -3550Heusden

Bt Consulting

Westlaan 126 -3550Heusden-zolder

P & G Metaalwerken

M. Scheperslaan 125 -3550Heusden-zolder

Wij maken trappen, balustrades voor binnen en buiten in staal of inox (rvs). Automatische terrassen Sunrexx en orangerie`s (Wintertuinen). - P&G - ::Design en Klasse:: voor trappen, orangerie`s, sunrexx terrassen..

Zolderse Dakcentrale

Heidjesstraat 1a -3550Heusden-zolder

home nieuwscontacthome historiekfotoboekpartnersjobserkennings getuigschrift Dakbedekking op maat van de klant Zoals de naam al laat vermoeden is de specialisatie van Zolderse Dakcentrale het realiseren van een mooi en degelijk dak. Met een bekwaam e