U zocht op: aluminium

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Firma Van Damme

Maalbeekstraat 4 -8790Waregem

Professionele & industriële reinigingsmachinesVerkoop, Verhuur, Service

Konstruktiewerkhuizen Stas

Flanders-fieldweg 45 -8790Waregem

Binnen de twee Belgische sites worden enerzijds kippers gebouwd en anderzijds zelflossers. Onze aluminium producten zijn allemaal in huis ontwikkeld en gebouwd. Het betreft dus constructie en niet louter assemblage.

Metaalconstructie R.v.w.

Brabantstraat 95 -8790Waregem

Metaal-alucontructie R.V.W. - Vanderghinste BVBA Welkom metaalbewerking, rvw, r.v.w., metaalconstructie, trappen, leuningen, orangeriebouw

Verandaland

Anzegemseweg 8 -8790Waregem

Verandaland, uw specialist in veranda's, orangeries, ramen en deuren te Waregem Verandaland | Waregem veranda, veranda's, verandas, waregem, west-vlaanderen, west vlaanderen, orangerie, serre, serres, ramen, deuren, victoriaans, stijl, schrijnwerkeri

Glas - Veranda´s Van Der Bauwhede

Roterijstraat 107 -8790Waregem

Serre Veranda's Pergola's Ramen Deuren Glas; Dynamisch familiebedijf; Eigen fabricaat; Geregistreerd aannemer (metselwerk, vloeren; Gratis en vrijblijvende offerte; Open op zondag; Dienst na verkoop; Zonnewering, solscreens en draps

Leuco

Anzegemseweg 16 -8790Waregem

LEUCO, uw deskundige partner in werktuigen voor hout, kunststof en aluminium. Reeds meer dan 60 jaar staat Leuco ten dienste van de klant met innovatieve oplossingen, baanbrekend onderzoek en ontwikkeling.

Renson Ventilation

Maalbeekstraat 10 -8790Waregem

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van dit Belgische familiebedrijf.Zij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving creëren.

Ijzerwerken Goethals

Anzegemseweg 12 -8790Waregem

Maatwerk in staal en inox

Rogiers-vanpoucke

Henri Lebbestraat 150 -8790Waregem

Rogiers, de specialist in projecten, CNC-machines en traditionele machines op gebied van houtbewerking, profielbewerking voor kunststof en aluminium, advanced materials, finishing en stofafzuiging.

Electriciteitswerken Decaigny Freddy

Flanders-fieldweg 36 -8790Waregem

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.

Afsluitingen Wille

Mannebeekstraat 23 -8790Waregem

Afsluitingen en poorten voor iedere toepassing