U zocht op: appartement renovatie

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ventiline

Koolmeesstraat 14 -3530Houthalen

Welkom bij Ventiline! Isoleren is belangrijk om energie te besparen en de nodige normen te behalen maar ventileren is zeker zo belangrijk om de gezondheid van de bewoners en een perfect binnenklimaat te garanderen.

Deholi

Centrum-zuid 2607 -3530Houthalen-helchteren

Deholi is als dynamisch interieurbouwbedrijf dé specialist bij uitstek in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ons team kan snel en accuraat een project realiseren.

Moveco

Koolmijnlaan 91 -3530Houthalen-helchteren

Cavale Steel Company

Centrum-zuid 2050 -3530Houthalen-helchteren

Cavale Steel Company is een jonge en dynamische staalproducent en de leidinggevende producent van Self Storage Systemen en Carwash Gebouwen in Europa.

D&d Plus

Maastrichtsestraat 158 -3530Houthalen-helchteren

Op afspraak is het mogelijk om buiten kantooruren documenten te brengen of op te halen. Wij kunnen niet tekenen voor zendingen die buiten openingstijden worden aangeboden. Deze worden bij onze vestiging achtergelaten op uw risico.

Timmers Gastechniek

Maasveld 4 -3530Houthalen-helchteren

gas herstellingen onderhoud onderhoudscontracten contracten gastechniek gasketels condensatieketels limburg houthalen timmers advies specialist alle merken gasverwarming gastechnieker gas centrale verwarming junkers vaillant buderus

Maurice Vanbilsen

Varenstraat 114 -3530Houthalen-helchteren

B.V.B.A Vanbilsen is al ruim 30 jaar actief in de bouw. We hebben heel wat vakkennis & expertise in huis.

Meubelen Vangeneugden

Binnenvaartstraat 13 -3530Houthalen-helchteren

Klassiek, modern en design onder één dak, dat is Meubelen Vangeneugden in het kort voorgesteld. Kiezen voor Meubelen Vangeneugden staat synoniem met kiezen voor service, kwaliteit, vakmanschap en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.