U zocht op: architect interieur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eb Projects

Toekomstlaan 41 -2200Noorderwijk

De interactie tussen mens en meubel, dat is de core business van Euroburo. Een 100 Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in meubilair voor kantoren, rust- en verzorgingstehuizen, openbare besturen, ministeries, enz.

Studio Anja Vissers

Meivuurstraat(hrt) 34 -2200Herentals

Bij Studio Anja Vissers staat de klant steeds centraal gedurende de bouw van uw moderne woning, van het eerste gesprek tot de oplevering.

Arat ¦ Architecten

Fraikinstraat(hrt) 71 -2200Herentals

Architectenbureau Annelies Paulussen

Jagersdreef 11 -2200Herentals

Architectenbureau Annelies Paulussen bvba, gevestigd te Herentals, ontwerpt strakke, moderne, hedendaagse woningen.Ook interieurontwerp krijgt de nodige aandacht. Het bureau staat in van ontwerp tot en met volledige opvolging van u ...

De Conciergerie

Stadspoortstraat(hrt) 32 -2200Herentals

Peck Projects

Kruisjespad(mrh) 3 -2200Herentals

Planet Interior

Brouwerijstraat(ndw) 6 -2200Herentals

Planet Interior, Creating Identities for Corporate Structures Planet Interior: creating identities planet interior planetinterior branding corporate roll-out architect design ontwerp interieur

A.i.s. Steigerbouw

Dompel(hrt) 19 -2200Herentals

Ons steigermateriaal is eenvoudig en snel te monteren met enkel een hamer en waterpas. Daarnaast heeft het materiaal als grote voordeel dat het zeer flexibel ingezet kan worden en geschikt is voor diverse toepassingen.

Horemans Home Interieur

Wiekevorstseweg(mrh) 1 -2200Herentals

Totaalprojecten voor woningen, kantoren, winkels en horeca. Meubelontwerpen en ?uitvoering, Kleur-, verlichting- en interieuradvies, Onze taak bestaat erin uw woonidee?n te realiseren en uw dromen waar te maken.

Dkvl

Hoogton(ndw) 31 -2200Herentals

Mimago

Kapelstraat 1 -2200Herentals

Parket kent voor ons nog weinig geheimen. Sinds jaar en dag plaatsen wij parketten in alle motieven en vormen. Uw partner in schrijnwerk op maat.