U zocht op: architect

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Eric Wouters Tuinontwerp En Advies

Dode Dreef 56 -2360Oud-turnhout

Ik ben Eric Wouters. Ik ontwerp en bouw zwemvijvers en tuinen met veel passie. Daarvoor kan ik rekenen op mijn verworven kennis ter zake. Al meerdere jaren werkt mijn zoon Roel mee in de zaak. Hij deelt deze passie en de kennis.

Reclame Compagnie Fuksia Bvba

Wezelakkers 121 -2360Oud-turnhout

De Reclame Compagnie is modern communicatiebureau. We maken video en animaties om jouw content te verzorgen op Social Media. We beheren je reclame budget en zorgen dat je opvalt tussen je concurrenten.

Alvirek

Dorp 22 -2360Oud-turnhout

Alvirek is sinds 30 jaar uitgegroeid tot een vooraanstaand en dynamisch bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in binnen- en buitenbewegwijzeringssystemen. Meer bepaald bewegwijzering, signalisatie en pictogrammen in en rond gebouwen.

Jaamann En Zonen Bvba

Hendrickxstraat 33 -2360Oud-turnhout

Gypro - Jaamann en zonen is een familiebedrijf gevestigd in Oud-Turnhout en opgericht in 2006.De meewerkende zaakvoerders zorgen voor de coördinatie van ons enthousiast team en de werfopvolging.

Bouw Technisch Buro

Kuiltjesstraat 51 -2360Oud-turnhout

Bouw Technisch Buro te Oud-Turnhout is een gerenommeerd interieurarchitectbureau en grafisch tekenbureau. Bekijk onze website voor meer info. Bouw Technisch Buro