U zocht op: architect

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Montagna Lunga

Torenstraat 3 -3530Houthalen

INTERIEURARCHITECTUURGRAFISCHE VORMGEVING & KUNSTFINALIST DESIGN OFFICE OF THEYEAR IN ANDREW MARTIN"INTERIOR DESIGN REVIEW" TE LONDENOntwerpen van:Kantoor-Winkel-Hotel-Privé-DecoratieJaarverslag-Uitnodiging-Bedrijfsfolder

Feba

Weg Naar Zwartberg 13 -3530Houthalen-helchteren

Cityd

Centrum-zuid 1111 -3530Houthalen-helchteren

Deholi

Centrum-zuid 2607 -3530Houthalen-helchteren

Deholi is als dynamisch interieurbouwbedrijf dé specialist bij uitstek in schrijnwerk, interieurbouw, maatwerk en totaalinrichting. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ons team kan snel en accuraat een project realiseren.

Vhn

Kerkhofstraat 54 -3530Houthalen-helchteren

De Koffieboon is een online winkel ontstaan uit de passie voor koffie.Het aanbieden van koffiebonen van bekende nationale en internationale merken zoals Lavazza, illy, segafredo,... is een van onze specialiteiten.

Studio Zappa

Brugstraat 8 -3530Houthalen-helchteren

Geometra

Spechtstraat 2 -3530Houthalen-helchteren

Geometra is gespecialiseerd in binnenruisrenovaties, keukens en badkamers. Daarbij ligt de nadruk op een luxe afwerking. Niet alleen voor nieuwe keukens of badkamers, maar ook een grondige renovatie van uw werkblad en frontjes gev

Artico Interieur

Europark 1017 -3530Houthalen-helchteren

U kan bij ons terecht voor begeleiding en uitwerking van uw maatwerk meubilair. Daarnaast treden wij ook op als hoofdaannemer bij de totaalinrichting van gebouwen.

Meubelen Vangeneugden

Binnenvaartstraat 13 -3530Houthalen-helchteren

Klassiek, modern en design onder één dak, dat is Meubelen Vangeneugden in het kort voorgesteld. Kiezen voor Meubelen Vangeneugden staat synoniem met kiezen voor service, kwaliteit, vakmanschap en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.