U zocht op: architect

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ab2 Architecten

Kerkstraat 27 -9220Hamme (vl.)

Qubo

Zwaarveld 69 -9220Hamme (vl.)

Woningbouw, villabouw, pastorijstijl, pastoriestijl, pastorie, cottage, moderne architectuur, ontwerp en realisatie van karaktervolle woningen op traditionele bouwwijze, sleutel op de deur, architect, architectuur, hedendaags, eigentijds, architect,

Van Steen Verwarming & Sanitair

Biezestraat 106 -9220Hamme (vl.)

Als particulier, architect of bouwheer kan u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan service en dit zowel in het kader van nieuwbouw, renovaties, onderhoud als herstellingen.

Avg Consulting

Biezestraat 68 -9220Hamme (vl.)

Wij zijn een ervaren team van ingenieurs, veiligheidscoördinatoren, energiedeskundigen, ventilatieverslaggevers, deskundigen luchtdichtheid en stabiliteitsingenieurs die u professioneel begeleiden tijdens het ontwerp en de uitvoering van uw projecten.

Woonexponent

Schaubeke 83 -9220Hamme (vl.)

Verbouwen en renovatie, van ruwbouw tot exclusief interieur met respect voor uw budget WoonExponent - Verbouwen en Renovatie verbouwen,renovatie,interieur,renoveren,verbouwingen,verbouwing

Thimax

Driegoten 62 -9220Hamme (vl.)

Schilderwerken Tony Baert

Zonneke 5 -9220Hamme (vl.)

Baert Tony te Hamme is onder andere gespecialiseerd in het kwalitatief renoveren van gevels, algemene buitenschilderwerken, het herstellen van oude bepleisteringen en het behandelen van houtrot.

Van Moerzeke Groep

Meerstraat 215 -9220Hamme (vl.)

Persoonlijk slaapadvies in combinatie met eigentijds en hedendaags slaapkamerdesign! Onze producten versterken elkaar en zijn onderling eenvoudig te combineren. Wij vinden het namelijk belangrijk om de klant een totaaloplossing te kunnen bieden.