U zocht op: auto onderhoud

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Paesen Trucks Peer

Achterstraat 36 -3990Peer

Het verkoopsteam van Paesen Trucks staat synoniem voor een vrachtwagen op maat , met het voor uw geschikte technisch profiel ; chauffeurs die trots zijn op hun vrachtwagen, zonder het zuinige verbruik, de lage onderhoudskosten, enz.

Winimotors

Steenweg Wijchmaal 67 -3990Peer

Citroen specialist in gebruikt en onderdelen. Tevens Peugeot, Volkswagen en Audi. Onze garage is gevestigd in Peer, Limburg, Belgie. winimotors bvba citroen peugeot vw audi peer belgie

Onderneming Paul Hendrix

Dommellaan 46 -3990Peer

Tuinaanleg Hendrix: ontwerp, renovatie, aanleg, onderhoud, van sierbestrating, waterpartijen, zwemvijvers en siervijvers. Tuinaanleg Hendrix: ontwerp, renovatie, aanleg, onderhoud, van sierbestrating, waterpartijen, zwemvijvers en siervijvers.

Auto Reconditie Center

Ambachtslaan 1037 -3990Peer

ARC hersteld repareerd renoveert en retoucheerd het leder van lederen salons, zetels, fauteuils, stoelen, poefs, bureaubladen en autozetels. Beschadiging, verkleuring, slijtage, barstjes, vetvlekken, inktvlekken aan lederen meubelen.

De Ollerten

Zandstraat 20 -3990Peer

Goed in groen, kwaliteit staat voorop.Tuinaanneming van A tot Z.

I.t.m. Sales And Services

Baan Naar Bree 137 -3990Peer

ITM Sales and Services is gespecialiseerd in gemeentereiniging en wegenonderhoud.Ons assortiment bevat een uitgebreid gamma aan veegmachines op chassis, kleine hydrostatische veegmachines, combiwagens, vuilniswagens, borstelwagen, enz.

Tucana Travel

Sint Trudostraat 56 -3990Peer

Tucana Travel, een reis- en autocarbedrijf, opgericht in 1991, dat met meer dan 20 jaar ervaring uitgegroeid is tot een gekende naam op het vlak van kwalitatieve autocarvakanties, vliegvakanties, autovakanties, cruises, luchthaven

A.w.s.

Stationsstraat 3 -3990Peer

ij AWS vindt u de beste kwaliteit en de beste service. We bieden moderne minibusjes aan zonder opvallende reclame.

De Coster Grondwerken

Achterstraat 34 -3990Peer

De Coster H. NV verricht grondwerken en afbraakwerken, haalt sloop- en bouwafval op en verwerkt de afval tot nieuwe grondstoffen.

De Kempen Verhuur

Baan Naar Bree 137 -3990Peer

De Kempen Verhuur is een niche-afdeling van DIF-RENT, samen zijn zij goed voor een verhuurvloot van een 400 tal trekkers, vrachtwagens, bestelwagens en specifieke “Waste sector” voertuigen.

M.t.i.

Nijverheidsstraat 7 -3990Peer

Schildersbedrijf Woutim is reeds 40 jaar actief in de sector. Door de jaren heen is onze onderneming uitgegroeid tot een professioneel allround bedrijf dat thuis is in alle disciplines op het gebied van schilderwerken.