U zocht op: auto verhuur

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Best Frit Den Hoek Antwerpen

Zand 32 -2275Lille

Mobiele frituurwagensBestel een van onze mobiele frituurwagens!Wij komen graag op uw feest, evenement of bedrijf. Wij hebben keuze uit verschillende wagens voor uw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een communie of party.

Bouwwerken Verlinden

Heihoef 9 -2275Lille

Vakkundig uitgraven, met aangepaste graafkranen, van kelders, zwembaden, bouwputten, funderingen, grachten en vijvers. De juiste diepte wordt bepaald met behulp van een laser.

Caravanpark Siesta

Bersegembaan 38 -2275Lille

Mark en Mariska van Ringelenstijn met kinderen Romy en Noah zijn de enthousiaste uitbaters van Camping Siesta

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

Ziraggo

Laagland 13 -2275Lille

transport kraanwagens, verhuur, container, verkoop containers, zee, werf, opslag, auto's, auto, zeecontainers, zoekertjes, gratis adverteren, auto's te koop, vervoer, transport, tweedehands, 2de hands, wagen, wagens, autos te koop, banner, banners, m

Milor

Tielenbaan 119 -2275Lille

R & B Renovatiewerken

Oude Lillebaan 8 -2275Lille

R&B renovatiewerken is een snelgroeiende zaak met een jarenlange ervaring in de bouwsector en als specialiteit renovatiewerken. Wij bieden u dan ook een brede waaier van diensten aan.