U zocht op: banken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Genk

MeeËnweg 7 -3600Genk

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficient mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen......op het ritme van Moeder Natuur. Zolang het nodig is!

Infoweb

Oude Markt 12 -3600Genk

Infoweb Internet Solutions - Together we build your business.Infoweb staat voor een uitgebreid pakket aan internetdiensten gekoppeld aan een unieke service.

Flexmail

Jaarbeurslaan 29 -3600Genk

Flexmail is een krachtig en veilig e-mailmarketing platform dat professionele e-mailcommunicatie voor iedereen binnen handbereik brengt. Vertrouw op Flexmail om duurzame relaties op te bouwen met klanten, leveranciers, medewerkers

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Interduo

Hasseltweg 403a -3600Genk

Werkhuizen Hengelhoef Industrial Contracting

Hengelhoefstraat 162 -3600Genk

Werkhuizen Hengelhoef is actief in de staal, beton, chemie, auto, farmacie, voeding en nucleaire industrie.

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

J.p.l. Studiebureel

Weg Naar As 138 -3600Genk

Studiebureel JPL - Kredietunie kredieten en leningen op afbetaling op maat | Nationaal Hypotheekcentrum hypothecaire leningen en hypothecair gewaarborgde investeringskredieten.Voor elk soort krediet steeds de beste oplossing!