U zocht op: bedrijven bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Engels

Gentse Steenweg 136 -9160Lokeren

Van de renovatie van een klassiek herenhuis tot de nieuwbouw van een betonbouw, wij gaan met jou het gesprek aan om samen tot een gewenste realisatie te komen

Breex

Molenstraat 71 -9160Lokeren

BREEX is de referentie voor slimme bedrijfsoplossingen bij kmo in de Benelux. Klanten helpen groeien is ons voornaamste doel.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Predalco

Maesbossen 2 -9160Lokeren

PREDALCO STARTTE HET IDEE EIND 2010 OM OP DE GROEIENDE VRAAG NAAR PREDALLEN TE KUNNEN INSPELEN. EEN VRAAG WAARAAN SLECHTS EEN BEPERKT AANTAL LEVERANCIERS VOLDOENDE FLEXIBEL EN SNEL KUNNEN VOLDOEN.

Dakwerken Mariman

Oosteindestraat 52 -9160Lokeren

Dakwerken Mariman is een familiebedrijf dat reeds generaties lang actief is in de bouwsector. Kennis en ervaring werden van vader op zoon doorgegeven.

G-systems

Rechtstraat 367 -9160Lokeren

De firma Tecclem is reeds actief in de bouwsector sinds het prille begin van de veiligheidsco?rdinatie op tijdelijke en mobiele werkplaatsen.

Hout De Groote

Eekstraat 26 -9160Lokeren

In onze nieuwe toonzaal heeft u een ruime keuze uit prachtige massieve plankenvloeren van eigen productie. Laminaat van Quick Step, Berry Alloc, plafonds, binnendeuren, trappen, kortom alles voor de interieurinrichting van uw woning.

G-build

Kaarderslaan 11 B -9160Lokeren

Sinds mei 2010 is G-build gestaag gegroeid tot een algemene bouwonderneming die zowel kleine als grootschalige opdrachten aankan.

Dsk Piping

Lammeken 31 -9160Lokeren

DSK Piping te Lokeren is uw specialist in gestuurde boringen, zowel parabolisch als gravitair.Ikzelf heb me toegelegd op kleine projecten voor het oplossen van problemen van bedrijven