U zocht op: bedrijven cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Iss Facility Services

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

In België staat ISS Facility Services bekend als de absolute marktleider in facilitaire dienstverlening. ISS biedt bedrijven en organisaties een ruime waaier van dienstenoplossingen aan: cleaning, office support, property services en catering.

Edf Luminus

Rue Du Marquis 1 -1000Brussel

Door uw gas en elektriciteit in de handen van Luminus te leggen, krijgt u het energiebeheer zoals u het wilt. Rationeel, want u baseert zich op analyse, inzicht en controle. En optimaal, want u verbruikt en betaalt op maat van uw bedrijf.

Engie Cofely

Koning Albert Ii-laan 30 -1000Brussel 1

Cofely Services geldt vandaag als marktleider in energiebeheer, langetermijntechnischbeheer en facility management in België. Zo ontwikkelt en implementeert de onderneming innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, infrastructuur- en...

Aronia

E. Jacqmainlaan 124 -1000Brussel 1

Aronia Cleaning Services is een schoonmaakbedrijf. Schoonmaak van kantoren, scholen, ziekenhuizen, warenhuizen... Reinigen van ramen, tapijt- en andere vloeren, reinigen na brand, waterschade...

Iss Event Catering

Congresstraat 35 -1000Brussel 1

ISS Catering is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelzijdige catereaar. Dagelijks verzorgen 500 cateringmedewerkers de catering in bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen of scholen. In het bedrijfsrestaurant of bij de koffiecorner, ...

Aras

Chaussee De Mons 691 -1000Brussel 1

ARAS COMPANY is een jong bedrijf in volle expansie, wij staan voor een directe klantgerichtheid, onklopbare flexibiliteit, advies en deskundigheid. We staan garant voor een optimale afwerking van uw project.

Suez

Quai Des Usines 100 -1000Brussel 1

Suez de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Trafiroad

Avenue Des Arts 24 -1000Brussel

Trafiroad levert hoogwaardige producten en diensten op het gebied van wegveiligheid.Onze firma biedt vandaag inzake wegveiligheid: het onderhoud van wegen, het aanbrengen van wegmarkeringen en het plaatsen van verticale signalisatie, vangrails ..

Imonet

Violetstraat 42 -1000Brussel

The Ecoshop

Arteveldestraat 10 -1000Brussel

Clean Vitres

Begijnhofstraat 1 -1000Brussel

Drip Drops

Lombardstraat 11 -1000Brussel

Propixel

Antwerpsesteenweg 403 -1000Brussel