U zocht op: bedrijven cleaning

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Q-clean

Sluis 2 -9810Nazareth

Ontstoppen, ruimen of reinigen. Snelle service en transparante all-in prijzen. Op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur. Vertrek met verschillende vrachtwagens vanuit zes strategisch gekozen locaties.

Heyerick Alles Voor Werf En Werk

Steenweg Deinze 193 -9810Nazareth

Heyerick bij ons vindt u alles voor werf en werk!

Algemene Ondernemingen Lafaut

Plezierstraat 8 -9810Nazareth

Lafaut Project DevelopmentBent u op zoek naar een exclusieve en stijlvolle residentie? Dan bent u bij Lafaut Project Development aan het juiste adres!

Boons Fis

Nijverheidstraat 1 -9810Nazareth

Industriële reinigingsinstallaties van 20 tot 2000 bar voor alle industriële toepassingen. Complete bedrijfsinrichting. Professioneel hygiëne apparatuur voor de voedingsindustrie. Schuim- & desinfecteersystemen Industriële vaat- en krattenwassers.

Bertec

Venecoweg 10 -9810Nazareth

Bertec bvba, opgericht in 1998, is een dynamisch, flexibel, en sterk groeiend bedrijf, actief in hoogwaardige lijmen, kitten en afdichtingsmaterialen voor bouwkundige en industriële toepassingen.

Aqua Jet Vlerick

Sluis 4 -9810Nazareth

Wij staan garant voor het onderhoud van alle putten en voor het oplossen van ontstoppingswerken, zowel bij de particulier, in bedrijven als bij de openbare besturen.

Almax

Parkwijk 19 -9810Eke

ALMAX, een familiebedrijf sinds 1988 met jarenlange ervaring. Het juiste adres voor al uw onderhoudswerkzaamheden als dak en zinkwerk, gevelrenovatie en reiniging, rioolwerk en doorspuitingen, schilderwerk, verbouwingen, electriciteit en veel meer.

Creaplan

Karreweg Zn -9810Nazareth

Wij zijn een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in Stands, Displays en Interiors. Kwaliteit, service en design zijn kernbegrippen binnen onze filosofie. Hierdoor werd er over de jaren een mooi en trouw klantenbestand opgebouwd.

All-in Tank Service

Sluis 2 -9810Nazareth

All-in Tank Service helpt je verder met het keuren, saneren, verwijderen of vervangen van je mazouttank. Met 4 filialen en talrijke kleinere vestigingen over heel België zijn onze stookolietechnici altijd vlakbij.