U zocht op: bedrijven koeltechniek

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Rr Cooling & Heating

Oud-strijderslaan 8 -8200Sint-michiels

RRcooling BVBA de specialist in warmtepompen , airconditioning en algemene koeltechniek , ons bedrijf staat garant voor kwaliteit en een perfecte dienst na verkoop met een 7/7 dagen service.

Colenbier Koeltechniek

Doolhofweg 14 -8310Sint-kruis (brugge)

airconditioning installateurs winkelinrichting koeling installateurs diepvriezers installateurs ijswatercentrales installateurs ijswatergroepen installateurs supermarktinrichting klimaatregeling installateurs koeling commercieel

Cook & Cool

Kuiperscheeweg 3 -8370Blankenberge

Aanvankelijk richtte de firma zich vooral op industriële koeltechnieken en airconditioningsinstallaties. Naarmate de jaren vorderden evolueerde de firma echter meer naar een aanbieder van totaaloplossingen voor hoogstaand keukenapparatuur.

Traen

Slingerstraat 8 -8820Torhout

Toka Solutions

Gistelsteenweg 280 -8490Jabbeke

Deketelaere Partners

Gistelsteenweg 83 -8490Jabbeke

Het bedrijf verzorgt hoofdzakelijk de totaalrenovatie en de inrichting van gebouwen. Vooral de betere woning en hotels behoren tot het cliënteel, maar ook de overheid kunnen wij tot onze klanten rekenen.

Klimatisatie Vandeputte

Vannestenstraat 6 -8740Pittem

Doorheen de jaren zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een ruime kennis en ervaring op alle gebied van airconditioning en koeltechniek zowel industrieel, commercieel als residentieel.

Golling

Ezelstraat 111 -8000Brugge

Golling Koeltechniek bvba Welkom op de webstek van de firma Golling b.v.b.a. Bienvenue sur le site web de l'entreprise Golling. golling, brugge, koeling, koeltechniek, industriële, industrieel, luchtbehandeling, acclimatisatie, luchtverversing, airco

Polar Experts

Schoolstraat 37 -8750Zwevezele

Wij installeren, onderhouden en repareren zowel airco als koel -en vriesinstallaties, voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.