U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bru Systems

Koralenhoeve 8c -2160Wommelgem

BRUSYSTEMS biedt een professionele totaaloplossing aan voor de inrichting van uw bedrijfswagens. Met een totaaloplossing willen wij zeggen dat wij uw voertuig van a tot z kunnen inrichten zodat het volledig aan uw noden en eisen v

Cook & Style

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Traiteur Cook & Style: Afhaalgerechten en koken aan huis. Chef aan het fornuis Christophe Verschuere neemt met plezier de uitdaging aan om u te verrassen en een geslaagd feest te verzorgen. Cook and Style: Afhaalgerechten en koken aan huis.

Axitrans

Rollebeekstraat 18 -2160Wommelgem

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Cleanit werd in 2000 door Thomas Allard opgericht. Wij bieden onze diensten aan in de provincie Antwerpen en zijn gespecialiseerd in schoonmaak van kantoren en traphallen.

Crollet

Herentalsebaan 66 -68 -2160Wommelgem

WELKOM BIJ CROLLET N.V. UW VAKPARTNER IN ELECTRISCH GEREEDSCHAP, HAND GEREEDSCHAP, TUIN GEREEDSCHAP, BEDRIJFSUITRUSTING, WERFKLEDIJ EN VEILIGHEID, SCHUUR EN SNIJMIDDELEN

Zeelandia

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket.

Taxi Verboven Vracht

Kapelstraat 108 -2160Wommelgem

Goederen vervoeren en afleveren zoals u het zelf zou doen.Dat is onze missie die we elke dag opnieuw in de praktijk omzetten.

Theo Van Herck Bedrijfsrevisor

Herentalsebaan 645 -2160Wommelgem

Het kantoor bekleedt mandaten van commissaris in bedrijven uit verschillende sectoren en is bedrijfsrevisor in instellingen uit de non-profit sector en in instellingen van openbaar nut in de regio`s Antwerpen, Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg.

Vio

Koralenhoeve 11 -2160Wommelgem

Alles voor verhuur, verhuis, transport & opslag

Life Plan

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Life Plan is het aanspreekpunt op het vlak van pensioen en inkomensbescherming voor zelfstandigen en ondernemers.

Sdt Informatics

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Kostenbesparing en optimalisatie van de bedrijfsprocessen voor de KMO via barcode scanning en RF ID. Mobiele computer systemen voor buitendienst-, magazijn- en productie-medewerkers.

Mdcstratcon

Hooiland 2 -2160Wommelgem

Industrial and financial market environments are rapidly changing. Technological evolutions, competitive pressure and customers demands require every company to be alert, proactive and investing in growth.

Sdl Fotografie

Ternesselei 43 -2160Wommelgem

Bedrijfsfotografie, trouw- en geboortereportage

Pluma

Antoon Van Der Pluymstraat 1 -2160Wommelgem

Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen...

Hgc Hanos

Nijverheidsstraat 54 -2160Wommelgem

levering van food, non-food en versproducten aan de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt

Feestzaal Royal Palace

Uilenbaan 198 -2160Wommelgem

Feestzaal Royal Palace is de nieuwe feestzaal gelegen te Wommelgem in Antwerpen. U kan er terecht voor al uw evenementen zoals; trouwfeesten, geboortefeesten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, ?

Gibit Solutions

Ternesselei 229 -2160Wommelgem

De IT-wereld wordt steeds complexer. Bedrijven vechten tegen snel stijgende datacenterkosten, wildgroei van allerhande servers en een lange marktintroductie door logge infrastructuren. Raadpleeg IT consultant Gibit Solutions voor een ...

Schoonmaakbedrijf Blitz

Sint-damiaanstraat 226 -2160Wommelgem

Glanzer

Autolei 357 -2160Wommelgem

Bewora

Koralenhoeve 15c -2160Wommelgem

Fyto

Oelegemsteenweg 73 -2160Wommelgem

Fyto bvba is de daktuin specialist en doet aanleg en ontwerp van daktuinen, groendaken, terrassen, privétuinen en bedrijfstuinen. Fyto Daktuinen en Tuinaanleg

Nextel

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Bij NeXTeL krijgt u oplossingen van topmerken Alcatel-Lucent, NEC en Avaya. Qua degelijkheid en toekomstgerichtheid steken ze met kop en schouders boven de concurrentie uit.

Algemene Bouwonderneming Cogghe En Cie

Nijverheidsstraat 106 -2160Wommelgem

Onze activiteiten zijn: aluminium ramen en deuren, algemene aannemingen, sleutel op de deur, renovaties en verbouwingen, interieurarchitectuur en maatwerk.

Cleanit

Doornaardstraat 63 -2160Wommelgem

Voor welk systeem u ook kiest, wij zorgen er voor dat elke poetsbeurt telkens door een en dezelfde medewerker uitgevoerd wordt. Bij verlof of ziekte staat een vaste vervanger paraat zodat de continuïteit en het vertrouwen gew

Datco

Beeldekensweg 29 -2160Wommelgem

DatCo Home Page DatCo Home Page [ Produkten & diensten | DatCo Correct / Kleding | Contact-aanvraag ] Bedrijfsprofiel DatCo is een kleine Belgische onderneming die op tal van gebieden haar diensten aanbiedt. Van klassieke computer- en softwareprodukt

Verso Services

Koralenhoeve 5 -2160Wommelgem

Dumeco, Moksel en NFZ. Drie sterke bedrijven die elkaar naadloos aanvullen, opererend onder de paraplu van Vion Food Group. De kennis en ervaring van deze drie ondernemingen hebben wij op zo'n manier gebundeld en gestructureerd dat we niet alleen aan

Vikorn

Nijverheidsstraat 58-60 -2160Wommelgem

Vikorn Volkoren is een heerlijk vitaminebrood dat je uitsluitend bij ambachtelijke bakkers in België kunt kopen. Het is dus lekker vers en lokaal.

Slidedesigners

Wiekenstraat 32 -2160Wommelgem

Slidedesigners maakt commerciële, educatieve en wetenschappelijke presentaties in Powerpoint, Keynote of Flash voor multinationals, grote bedrijven en KMO’s, en verzorgt on-site presentatie-support op (internationale) meetings en congressen.

Navex Elektro

Kapelstraat 75 -2160Wommelgem

Navex Elektro is een Belgisch bedrijf dat al sinds 1936 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, leveren en monteren van energiesystemen voor de maritieme, mobiele en industriële markt.

Palmyra Brands

Selsaetenstraat 50 -2160Wommelgem

Palmyra Brands is een Vlaams familiebedrijf, dat de bedrijven waarvan het een deel controleert, ondersteunt en ondersteunt, met een langetermijnvisie en respect voor gezond bestuur. Het sleutelwoord in alles wat het doet is co-ondernemerschap.

Ecoflex

Kempenlaan 68 -2160Wommelgem

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat al jaren tevreden klanten heeft in deze sector met veel concurrentie.Situeert uw bedrijf zich in de voedingsector Geen probleem, wij reinigen volgens de BRC-normen!

Traiteur Gevers

Guddegemstraat 25 -2160Wommelgem

Hét adres om een heerlijke maaltijd of soep te bestellen, dagvers en bereid op ambachtelijke wijze. Wij bezorgen deze zowel bij u thuis als op het bedrijf.

Eco-poetsdienst

Kempenlaan 68 -2160Wommelgem

Wij zijn een recent opgestart schoonmaakbedrijf dat volledig opeen ecologische wijze en met 100 ecologische producten werkt.Wij verzorgen voor U zowel Industriële als alle huishoudelijke opdrachten.

Van Kooten Tuinmaterialen

Autolei 315 -2160Wommelgem

Ons dynamische bedrijf is helemaal ingericht om u blij te maken in het “Buiten Leven”.Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen,tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere ...

Autobedrijf Walcar

Autolei 219 -2160Wommelgem

Autos201, inkoop en verkoop van occasies met waarborg index tweedehandswagens, occasiewagens, okkasiewagens, auto, inkoop, verkoop, vtbvab, waarborg, autokazie

Clova

Sint-jansveld 1 -2160Wommelgem

Sinds de oprichting in 1972 is Clova geëvolueerd naar een bedrijf dat aan alle kledij- en linnenbehoeften van de verzorgingssector kan voldoen.

Tip - Top

Autolei 213 -2160Wommelgem

Hosting - websites bouwen - portaalsite - bedrijvengids - belgids - chinagids

Look At Me

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

Look at Me is een jong en dynamisch fullservice signing en printing bedrijf dat gespecialiseerd is in groot formaat printen en het leveren van vele soorten reclamemedia.

Abso-mass

Gulkenrodestraat 7 Unit 3 -2160Wommelgem

NORAM in Wommelgem is een gespecialiseerd, ervaren en gezellig familiebedrijf met 5 medewerkers. Wij bij NORAM hebben maar liefst 19 jaar ervaring in productie en aanleg van terrassen, balustrades, trappen en vloeren.

Charles Distributie

Sint-jansveld 14 -2160Wommelgem

Charles is een Belgische producent en leverancier van vlees en vleeswaren.

Borimex

Welkomstraat 3 -2160Wommelgem

uw leverancier voor specialiteiten in voeding Borimex vis, royal greenland, frituursnacks, haringhapjes, garnalen, halfgedroogd, zongedroogd, gemarineerd, tomaten, lekkerbekjes, fish fingers, koekjes, gille, zweeds, scandinavisch, frituur,kaegi

Kips.be

Nijverheidsstraat 72 -2160Wommelgem

Kips.be is een Antwerpse onderneming die staat voor een doeltreffende en klantgerichte service.Met de kennis van mechanische en elektrische systemen, plaatsen en creëren wij poorten, slagbomen, rolluiken,… .

Stroeckx Afbraakwerken

Tuinbouwstraat 10 -2160Wommelgem

Stroeckx Afbraakwerken nv uit Wommelgem provincie Antwerpen is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in het slopen van gebouwen, zowel bij particulieren als bij industrie met als specialiteit betonwerken binnen gebouwen.

Fyraco Solutions

Koralenhoeve 15 -2160Wommelgem

Predictief onderhoud betekent dat je de conditie van je machinepark regelmatig laat controleren (terwijl de machines in bedrijf blijven!). Zo weet je precies hoe gezond je machines zijn en plan je herstellingen efficiënt in.

Adviesplatform

Koralenhoeve -2160Wommelgem

Een allround, goede service is enorm belangrijk voor ons. We willen dat je je op de kernactiviteiten van je bedrijf kan focussen. We ontzorgen onze klanten volledig op salesvlak. Zo kunnen ze rekenen op een betrouwbare partner voo

Veko Lightsystems

Gulkenrodestraat 7 -2160Wommelgem

is reeds meer dan 30 jaar een toonaangevende aanbieder van lichtoplossingen, voornamelijk actief in de industriële verlichting. Door technologie, design en energie-efficiëntie te combineren, bieden wij onze klanten innovatieve producten met de ...

Vinalfood

Krijtersveld 5 -2160Wommelgem

Vinalfood NV SA .: Products like Lavazza, Parmalat:. Historisch overzicht van Vinalfood De firma Vinalfood is opgestart op 1 juni 1968. Tot nu toe werd zij door dezelfde familie beheerd, namelijk de familie Platini. Bovendien is zijn stichter, Mijnhe

Pneuvano

Koralenhoeve 4 -2160Wommelgem

Wij helpen productiebedrijven en machinebouwers met hun pneumatica, fluid control, vacuüm en robottoepassingen.

Datalec

Netelaarstraat 8 -2160Wommelgem

Datalec is werkzaam voor vele bedrijven. Wij vertalen ons werk concreet in het verkopen en installeren van:ToegangscontrolesystemenBadgesystemenCamerasystemen (CCTV)BranddetectieGestructureerde datanetwerkenGlasvezelbekabeling

Acryl-neon

Uilenbaan 194 -2160Wommelgem

In zijn 50-jarig bestaan is Neopaul uitgegroeid van een eenvoudige glasblazerij tot een toonaangevend bedrijf in lichtreclame en visuele communicatie.

Environment Technical Services Europe

Herentalsebaan 406 -2160Wommelgem

Ets-Europe is een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige, niet-alledaagse coatings. Via de website graffiti verwijderen bieden wij o.a. anti graffiti coatings en producten voor het verwijderen van graffiti en verf aan.Wij hebben zowel een ...

Flexell

Meershoek 7 -2160Wommelgem

Bij Flexell kan u terecht voor een ruim gamma aan binnenzonwering, buitenzonwering, vliegenramen en rolluiken. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij Flexell aan het juiste adres!

Kantoorprofi Belgie

Keerbaan 92 -2160Wommelgem

KantoorProfi is een jong en dynamisch bedrijf dat zowel nationaal als internationaal haar sporen binnen de projectinrichting heeft verdiend. Wij staan voor inspiratie en innovatie en weten door onze jarenlange ervaring ieder project binnen de ...

Alimak Group Benelux

Herentalsebaan 645 -2160Wommelgem

Alimak HEK NV is een bedrijf datgespecialiseerd is in het commerciali-seren van alle soorten hef- enhijstoestellen met tandheugel-aandrijving. Wij zijn voornamelijkwerkzaam op drie vlakken.

Vec Transport

Torenstraat 61 -2160Wommelgem

Dofin

Ternesselei 58 -2160Wommelgem

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor aankoop, herstelling van pc, notebook of tablet. Kom gerust eens langs of bezoek onze web shop www.dofincomputing.beWij staan garant voor een snelle en correcte servi

Lork Consulting

Autolei 203 -2160Wommelgem

fva | fiduciaire van alsenoy fva | fiduciaire van alsenoy boekhoud- en fiscaal kantoor fiduciaire van alsenoy, Autolei 203, 2160 WOMMELGEM T. 03.320.99.20 - F 03.320.99.21 This website uses JavaScript, please Enable it in your browser preferences/opt

V8d Consulting

Gardeniaweg 13 -2160Wommelgem

Intercommunale Grondbeleid En Expansie Antwerpen-dienstverlening

Doornaardstraat 60 -2160Wommelgem

IGEAN milieu & veiligheid is een intergemeentelijke vereniging die werkzaam is in het arrondissement Antwerpen. Ze heeft kantoren in Wommelgem, een overslag- en verwerkingseenheid voor GFT+ en groenafval in Brecht en Edegem en een aantal ...

Budgetslager

Koralenhoeve 5 -2160Wommelgem

Budgetslager bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Met meer dan 45 winkels zijn wij een gevestigde waarde in Vlaanderen. Onze blijvende groei bewijst dat onze aanpak werkt en door onze klanten gewaardeerd wordt.

Scanfor

Jacobsveldweg 14 -2160Wommelgem

NULL

A.b.d.

Moffenhoeven 25 -2160Wommelgem

Resitec

Gulkenrodestraat 3 -2160Wommelgem

Gespecialiseerd in het plaatsen van industriële kunsthars vloeren : epoxy- en PU- gietvloeren , HACCP vloeren Ucrete, groutings, injecties en betonherstellingen. epoxy gietvloeren foto`s polyurethaan gietvloeren foto`s antistatische vlo

Garage Van Den Ende

´t Serclaesdreef 10 -2160Wommelgem

Stelotrans

Molenbaan 24 -2160Wommelgem

Koerierdiensten, goederenvervoer over de weg. Wij werken met jong en energiek personeel dat hun vak verstaat. Onze chauffeurs zijn als het ware uw privéchauffeurs. Zij zullen er alles aan doen om u en uw klanten goede service te bieden.

Helios Packaging

Uilenbaan 200 -2160Wommelgem

Helios Packaging is de ideale partner voor u en is gespecialiseerd in krimpsleeve toepassingen of etikettering, waarbij zowel kleine als grote volumes in aanmerking komen.

Robby Fish

Fortbaan 68 -2160Wommelgem

Wij hebben een ruime keuze hengelsportartikelen voor zowel witvissers,roofvis,strand-bootvisserij,karpervissers enz .

Kabuki

Gulkenrodestraat 7 Unit9 -2160Wommelgem

Mermans Dirk

Vremdesteenweg 120 -2160Wommelgem

Kwekerij Dirk Mermans is de vijde generatie die kamerplanten kweekt. We kweken zowel kamerplanten op hydrocultuur als aarde.De bedoeling van deze site is om zowel voor de particuliere klant als voor de groothandelsklant meer te informeren.

Vandael Horeca

Herentalsebaan 643 -2160Wommelgem

Vandael Horeca uit Antwerpen (Wommelgem), een groothandel in alle producten voor de horeca, bestaat reeds 40 jaar. Ook voor frituurspecialiteiten en snackproducten bent u bij ons aan het juiste adres!