U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tuymans & Zn

Broekzijstraat 60 -2275Lille

Bij `Tom Gazon` kan je terecht voor het aanleggen van gazon, sportvelden, paardenbodems maar ook voor omheiningen, stallen en botbeschermers.

Atkinson

Achterstenhoek 48 -2275Lille

Overnamebegeleiding op KMO-niveau

Alfin

Beerseheide 2 -2275Lille

Alfin is een professioneel advieskantoor Alfin Homepage Alfin, financieel, advies, overnames, bedrijf, advieskantoor, bedrijfsadvies

Hoefkens Advocaten

Baan 10 -2275Lille

Wij zijn een jong en dynamisch kantoor bestaande uit twee advocaten met ervaring in uiteenlopende rechtsdomeinen. Wij zijn actief als advocaat en bemiddelaar in de Kempen, met een vestiging in Lille.

Delidis

Kloosterstraat 58 -2275Lille

Zowel klanten als leveranciers rekenen op onze ervaring, bekwaamheid en toewijding om verse groenten, fruit en vlees te selecteren, te behandelen en te verdelen.

Bc Onderhoude

Kapelstraat 58 -2275Lille

Om de eerste indruk van uw bedrijf of woning te verzekeren bij bezoekers enof potentiële klanten is goed onderhoud van uw pand van groot belang.BC Onderhoud is een klein bedrijf met ruime ervaring in glazenwasserij, schoo

Boons Bockx

Houtzijde 15 -2275Gierle

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf. En eigenlijk zijn we zelfs meer dan dat. Boons Bockx BVBA is een glazenwasserij én schoonmaakbedrijf.

De Wijnrank

Brulens 25 -2275Lille

Ons grote magazijn biedt voldoende voorraadruimte om u uit stock te leveren. Stipt op afgesproken datum. Wenst u voor een belangrijke aangelegenheid graag wijn- of aperitiefglazen en koelemmers bij uw bestelling? Geen probleem. Wij leveren ze

Abg Bankagenten

Kerkstraat 35 -2275Lille

ABG Groep Verzekeringen Bank Vastgoed ABG groep, uw partner Als ABG groep wensen wij ons te profileren als onafhankelijke adviseurs voor verzekeringen, bank en vastgoed. Het is onze mening dat de kliënt vandaag de dag meer dan ooit behoefte heeft aan

Immo Vigor

Balsakker 54 -2275Lille

De know-how, de vooruitstrevendheid en de bedrijfszekerheid van multinationals in combinatie met de gedrevenheid, de flexibiliteit en het persoonlijke engagement eigen aan een familiebedrijf maken van Cuylaerts Industriebouw de ideale partner.

Houtbedrijf Helsen

Vlimmersebaan 138 -2275Lille

Houtzagerijen houtdrogerijen houtschaverijen

Jg Construct

Doolstraat 12 -2275Lille

JG Construct, enerzijds een jong en dynamisch bedrijf, anderzijds een firma bulkend van de ervaring.Na meerdere jaren ervaring in de bouwsector, besloot Joeri Geentjens, als meewerkende zaakvoerder, het familiebedrijf van zijn nonkel Achiel Mertens.

De Warsmte Teams Co Rudvans

Balsakker 85 -2275Lille

De Warmste Teams (DWT) is een portaal voor bedrijven en verenigingen "die iets voor hun mensen willen doen". Wij bieden een overzicht van professionele aanbieders (onze ‘Warme Partners’) actief in en rond teambuilding en events of

Best Frit Den Hoek Antwerpen

Zand 32 -2275Lille

Mobiele frituurwagensBestel een van onze mobiele frituurwagens!Wij komen graag op uw feest, evenement of bedrijf. Wij hebben keuze uit verschillende wagens voor uw evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een communie of party.

Vleba

Kloosterstraat 58 -2275Gierle

Delidis is de betrouwbare partner in vers op maat van elke professional. Zowel klanten als leveranciers rekenen op onze ervaring, bekwaamheid en toewijding om verse groenten, fruit en vlees te selecteren, te behandelen en te verdelen.

Bkl Engicon

Louis Neefsstraat 1 -2275Gierle

BKL Engicon is een bedrijf gespecialiseerd in techniek en nijverheid, zoals advies betreffende het maintenance- of onderhoudsmanagement van machines, veiligheid en integrale kwaliteitszorg, engineering en re-engineering, technisch

Dncs

Beersebaan 120 -2275Lille

DNCS is specialist in netwerktechnologie en gestructureerde bekabeling van bedrijven. Zowel data als telecom. Hiernaast legt het zich toe op de nieuwe generatie Camerabewaking en Toegangscontrole.

Technics-group

Heymansstraat 6 -2275Lille

Een elektriciteitspanne of -storing is heel vervelend voor particulieren en bedrijven. Daarom staat Technics-Group uit Lille (provincie Antwerpen) altijd voor u klaar.

Lembrechts Marc

Heihoef 7 -2275Lille

Schilderwerken Lembrechts Marc bvba is gespecialiseerd in alle soorten schilder- en renovatiewerken.Dankzij zijn vakkennis en 40 jaar ervaring, heeft zaakvoerder Marc Lembrechts het bedrijf opgebouwd tot een gevestigde waarde in zijn sector.

X2com

Achterstenhoek 46 -2275Lille

X2com is een nieuwe aanbieder van professionele telecom diensten, zij bieden de volgende diensten aanVoip (door een SIP Trunking Platform)Hosted PBX (door een Managed VoiP Platform)Breedband dienst

Van Roy Wim

Gierlebaan 129 -2275Lille

Koel- en plantenvervoer. Het bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een dynamische onderneming, gespecialiseerd in vervoer van bloemen, planten en medicijnen.

Irisforbiz

Vondelweg 32 -2275Gierle

Marketing advies en social media advies, begeleiding en uitvoering voor starters en zelfstandigen en ondernemers. Marketing online workshops zoals LinkedIn, Pinterest, Google Mijn Bedrijf en Google Analytics.

Freli-bouw

Achterstenhoek 32 -2275Lille

Ronny Kok Interieur

Brulens 14 -2275Lille

Inrichting op maat voor bedrijven en particulieren

A.en W. Broeckaert B.v.b.a.

Kloosterstraat 58 -2275Lille

De firma Broeckaert is een groothandel in groenten, fruit, diepvries en aanverwante producten. Door steeds te blijven investeren in infrastructuur, kennis en assortiment zijn én blijven we een vooraanstaande speler in de Antwerpse provincie.

Algemene Marmer En Renovatiewerken

Achterstenhoek 17 -2275Lille

AMR is een geronommeerd steenverwerkend bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de steennijverheid. Wij zijn gespecialiseerd in oogstrelende realisaties vervaardigd uit natuursteen en samengestelde stenen.

Exposas

Brulens 16 -2275Lille

Als een (h)echt familiebedrijf staan we dicht bij onze werknemers en onze klanten. Door een open communicatie en transparant overleg zijn er geen verrassingen op gebied van resultaat en kostprijs.

Codivex

Vlimmersebaan 136 -2275Gierle

Codivex is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw, levering, implementatie en dienst-na-verkoop van codeersystemen, vision controlesystemen en product feeders.

Ziraggo

Laagland 13 -2275Lille

transport kraanwagens, verhuur, container, verkoop containers, zee, werf, opslag, auto's, auto, zeecontainers, zoekertjes, gratis adverteren, auto's te koop, vervoer, transport, tweedehands, 2de hands, wagen, wagens, autos te koop, banner, banners, m

4best

Heikant 115 -2275Lille

Van studiebureau tot het effectief verwijderen van asbest4Best biedt een allesomvattende dienstverlening binnen de asbestsector zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Drive It

Gustaaf C. De Bruynestraat 23 -2275Poederlee

IT voor groeibedrijvenDe drive om verder te groeien – die typeert jouw bedrijf, en daar mag je trots op zijn.

Brianto

Zielestraat 26 -2275Lille

Provo Danny

Brulens 23 B -2275Gierle

Welkom bij Provo, een gerenommeerde digitale drukkerij! De plaats voor al je digitaal drukwerk.

Sterre Michelle

Leeuweriksstraat 19 -2275Lille