U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Van Loo Technics Komatsu

Poeierstraat 18 -2490Balen

Van Loo Technics is erkend Komatsu dealer. Van erg handige mini-gravers tot krachtige wielladers, graafmachines en bulldozers, je ontdekt hier het volledige gamma Komatsu bouwmachines. Wij zijn echte bouwmachine professionals.

Incasso Directo

Molsesteenweg 6 -2490Balen

Wij incasseren niet ons geld, maar uw geld!

Bandenservice Bart Balen

Puttestraat 21 -2490Balen

FOD Justitie - SPF Justice - FÖD Justiz Waterloolaan 115 115 boulevard de Waterloo 1000 Brussel - Bruxelles 02 542 65 11 info@just.fgov.be

Drukkerij Moons

Stationsstraat 16 -2490Balen

Wij zijn een allround drukkerij, waardoor het ganse proces vanaf de bestelling in eigen huis gebeurt: prepress (opdracht drukklaar maken), drukken of printen en afwerking. Een vaste opdracht, een eigen ontwerp of iets laten ontwerpen.

Big Food

Vaartstraat 110 -2490Balen

Wat ook de reden van uw bedrijfsfeest mag zijn, met Big Food Eventcatering hebt u een ervaren partner aan uw zijde.

Molenschot Industriebouw

Nijverheidsstraat 5 -2490Balen

Molenschot Industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshallen met of zonder kantoren, staalbouw & betonbouw, projectontwikkeling, utiliteitsbouw, industriehallen & productiehallen, logistieke gebouwen, showrooms en autogarages.

Dries

Hoolst 24-26 -2490Balen

Sidec

Industrieweg 10 -2490Balen

Sidec is een van de belangrijkste producenten van gekleurd grind en zand in Europa. De belangrijkste toepassingen van ons product zijn siergrind, steentapijten, troffelvloeren, antislipvloeren, gietvloeren, wanddecoratie, . Bekijk onze website voor m

Xgi

Landbouwstraat 1 -2490Balen

XGI is jonge dynamische onderneming met als kernactiviteit het uitwerken van visualisatie projecten en technisch ontwerp- of tekenwerk.

Mertens Bouw

Industrieweg 8 -2490Balen

Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op Algemene Ondernemingen L. Mertens & Co nv voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Electriciteitswerken Nuyts

Puttestraat 24 -2490Balen

Elektriciteitswerken Nuyts nv is gespecialiseerd in installatiemateriaal, domotica , verlichting datebekabeling en beveiliging voor bedrijven en kmo

Juristenkantoor Hegis Legal

Steegstraat 10 -2490Balen

Juristenkantoor Hegis Legal heeft een jarenlange ervaring in het verlenen van juridische diensten. Met onze ervaring in zowel de advocatuur als de bedrijfswereld bieden wij u kwaliteitsdiensten aan tegen vaste tarieven.

Cold-tech Refrigeration

Wagenstraat -2490Balen

Cold-Tech Refrigeration is een jonge en dynamische onderneming die zich toespitst op het installeren, herstellen en onderhouden van airco - warmtepomp systemen, frigo en diepvries toepassingen en ijsmachines.

Claessens Bart

Fabriekstraat 1 -2490Balen

Dit bedrijf - gespecialiseerd in renovaties regio Balen - hecht veel belang aan correcte en duurzame werken aan gevels en daken voor zowel onderhoud, reiniging als voegwerken. Alles wordt met de meeste zorg afgewerkt.

Bewilux

Leopoldlaan 18 -2490Balen

DE FIRMA BEWILUX HEEFT REEDS LANG ERVARING IN HET MAKEN, PLAATSEN EN VERKOPEN VAN KEUKENS, KASTEN, BADKAMERMEUBELEN, DRESSINGS, WINKELINRICHTING, BUREELINRICHTING, SLAAPKAMERMEUBELEN, ENZ……..

Vaste Plantenkwekerij Jo Raemen

Kapelstraat 28 -2490Balen

Vaste Plantenkwekerij Jo Raemen is reeds 35 jaar gevestigd in Bocholt, Belgisch Limburg. Wij richten ons naar groothandel, groot-groenbedrijven en tuincentra.

Drooghmans

Ambachtsstraat 11 -2490Balen

Specialist in gevelbekleding Drooghmans verzorgt voor u een ongekend gamma aan gevelbekledingen. Door onze jarenlange ervaring in de sector (meer dan 35 jaar) heeft onze firma alle troeven in handen om voor u de gepaste o

B.d.-construct

Vosvennen 1 -2490Balen

Wij zijn een metaalconstructiebedrijf te vinden in Ravels, gelegen in de provincie Antwerpen en vlakbij Turnhout. Zowel vader als zoon zorgen samen met een ervaren en gepassioneerd team voor de dagelijkse kwaliteit en service die u verdient.

Arbis

Poeierstraat 8 -2490Balen

Arbis is een familiebedrijf gespecialiseerd in het importeren van lijstwerk.

Calsan Isolatie

Vaartstraat 82 -2490Balen

CALSAN BVBA ISOLATIE EN KOELTECHNISCH BEDRIJF, GROOT- EN KLEINHANDEL IN SANDWICHPANELEN , KOEL- EN VRIESCELLEN, ZONNEBOILERS EN WARMTEPOMPEN,TEGEN DE SCHERPSTE PRIJZEN.

Algroenco

Breden Els 17 -2490Balen

Algroenco is een jong bedrijf dat actief is in tuinaanleg en onderhoud voor zowel: Privé tuinen Openbaar groen Bedrijfsgroen

Bouwonderneming Dierckx

Holven 48 -2490Balen

Dierckx NV Dierckx.be Home | Galerij | Waarom Dierckx | Vacatures | Contact Landelijk - 05.10.2004 Landelijk 1 - 2490 Balen Designed by Dierckx NV Technische gegevens Landelijk - 07.10.2004 Landelijk 2 - 2370 Arendonk Designed by Dierckx NV Technisch

Odrada Interieur

Molsesteenweg 46 -2490Balen

Odrada is een familiebedrijf. En dat voel je. Een vlekkeloze service en familiale gezelligheid zijn hier geen loze woorden. Vraag dat maar aan de duizenden klanten die al meubelen bij Odrada kochten.

Elex

Polkaweg 3 -2490Balen

Het bedrijf voert elektriciteitswerken uit en plaatst ventilatiesystemen bij particulieren en kmo`s.

Claesen

Benoit Jansenstraat 4 -2490Balen

De firma Claesen uit Balen is meer dan ooit de specialist op het gebied van terreinverlichting en masten.

Mathieu Willems - Diels

Vaartstraat 150 -2490Balen

Willems-Diels te Balen (prov. Antwerpen) is een familiebedrijf dat onlangs zijn 40ste verjaardag vierde. Willems-Diels staat voor kwaliteit, persoonlijke begeleiding en optimale service.

Mobilo

Haverstraat 103 -2490Balen

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

Probat-verbouwingen

Postelweg 1 3 -2490Balen

Probat-Verbouwingen begeleidt u bij uw verbouwingen waarbij u 1 aanspreekpunt heeft tijdens het hele verbouwproces.

Swinnen

Kmo-straat 9 -2490Balen

Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar wij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoeren.

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

Agricon

Graanstraat 19 -2490Balen

Starting from the mission "working for a greener world", Agricon covers over a range of trade and production activities based on durable, natural products.

Bouwspecialiteiten Mertens

Vaartstraat 125 -2490Balen

Mertens Vloeren is al jaren dé referentie in verkoop en plaatsing van uw vloeren & tegels, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Iz Betonboringen

Berg 36 -2490Balen

Beste bezoeker. Welkom op de website van IZ betonboringen. IZ betonboringen BVBA is een klein dynamisch bedrijf. U kan bij ons terecht voor verzorgd boor- en zaagwerk. Chemische verankeringen en selectief sloopwerk behoren ook tot onze activiteiten.

Abmr

Forcitestraat 50 -2490Balen

G-r

Postelweg 70 -2490Balen

J. Jennen Schilder- En Decoratiebedrijf

Metaalstraat 9 -2490Balen

We zetten graag de vijf trends, geformuleerd door kleurexperts van Sigma Coatings en PPG’s andere internationale merken, even op een rij.

Kantara

Wezelbaan 55 -2490Balen

Kantara adviseert opdat u met correcte communicatiedragers uw doelgroepen optimaal informeert. Naast advies staan wij in voor creatieve conceptontwikkeling, copywriting, grafisch ontwerp en webdesign van uw dragers.

Kwalidak

Windmolenweg 7 -2490Balen

D-lux Systemen Benelux

Molenveld 230 -2490Balen

Fabrikant en installateur van top kwaliteit prefab stalen bouwsystemen.

Coverco

Graanstraat 19 -2490Balen