U zocht op: bedrijven leveranciers

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Tempus Thuisverpleging

Bosstraat 23 -9250Waasmunster

Als zelfstandige verpleegpraktijk is uw tevredenheid van groot belang. Het is immers de beste reclame. We zullen er alles aan doen om u de beste zorgen toe te dienen, zodat u met een goed gevoel terugkijkt op onze samenwerking.

Debbaut Rudy

Nijverheidslaan 132 -9250Waasmunster

Rudy DEBBAUT ACCOUNTANCY & BELASTINGCONSULTANCY is een onafhankelijk kantoor dat de functie uitoefent van zowel accountant als belastingconsulent. Onze cliënten zijn zelfstandigen, kmo´s, vrije beroepsbeoefenaars en particulieren.

Assumax

Belselestraat 83 -9250Waasmunster

Assumax behoort tot de top 20 van Belgische makelaars in bedrijfsverzekeringen. Een verzekeringspakket op maat van uw onderneming. De meest competitieve premie van de verzekeringsmarkt. Een uitstekende service, ook tot ver buiten de Belgische grenzen

Sani- En Keukendecor

Grote Baan 38 -9250Waasmunster

Sani & Keukendecor is met meer dan 40 jaar ervaring één van de toonaangevende installateurs van badkamers, sanitair, keukens en verwarming in de regio.

Filva Ballooning

Grote Baan 212 -9250Waasmunster

Ballonvaarten - ballonvluchten voor:particulieren & bedrijven/groepen.Eigen regio, nationaal, internationaalMeerdere luchtballons & special shapesIDEAAL voor: teambuildingsactiviteitenluchtdopen, incentives, evenementen,...

Van Remoortel Jean

Ommegangsdreef 20 -9250Waasmunster

Ruim- en ontstoppingsdienst A.A. Van Remoortel uit Waasmunster is al 35 jaar een begrip in de streek en ver daarbuiten. Al die tijd hebben wij ons onverminderd ingezet om particulieren en bedrijven een op-en-top professionele service aan te bieden.

Go Solar

Dommelstraat 72 -9250Waasmunster

Bij Go-Solar zijn we ervan overtuigd dat energie een recht is. Besparen op de energiefactuur zonder in te boeten aan comfort? Het kan.

Ws Computers

Dennenlaan 5 -9250Waasmunster

Industrial Automation & Prototyping

Bollewijk 19 -9250Waasmunster

IAP n.v. is een onderneming gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van :niet standaard verkrijgbare speciaalmachines en installaties, automatisatieprojekten en meet- en controleapparatuur en dit volgens uw specifieke vereisten.

Beton- En Grondwerken Van Gaeveren

Neerstraat 98 -9250Waasmunster

De firma `Beton- & grondwerken Van Gaeveren NV` is een kleine middelgrote onderneming die een 15-tal medewerkers tewerkstelt die voornamelijk gespecialiseerd zijn in alle beton-, grond- en rioleringswerken.

Quillet

Groenstraat 4 -9250Waasmunster

Cartière

Malpertuus 9 -9250Waasmunster

Sanitel-installatiebedrijf

Manta 16 -9250Waasmunster

Sanitel nv is een familiale KMO met meer dan 20 jaar ervaring in sanitair, CV, ventilatie, airco en waterpompen. Een gevestigde waarde op gebied van installatie, herstelling en onderhoud zowel voor bedrijven als particulieren.

Globos

Kuilstraat 24 -9250Waasmunster

Ballonvaarten GLOBOS bvba uit Waasmunster verzorgt ballonvaarten en luchtdopen voor particulieren, organisaties en bedrijven. Wenst u meer te weten over een ballonvaart, luchtdoop of over ballonvaren in het algemeen dan is.

Smetco

Manta 5 -9250Waasmunster

Ophaling van verschillende afvalfracties, zowel deur-aan-deur als bij bedrijven.

Wase Zon Groep

Manta 16 -9250Waasmunster

Wase Zon bvba is een erkend koeltechnisch en RESCERT gecertificeerd bedrijf (zonnepanelen waar je terecht kan voor plaatsing van zonnepanelen, warmtepompen, wamtepompboilers en batterijopslag.

Exitss

Sinaaistraat 31 -9250Waasmunster

Kurt Vens

Manta 18 -9250Waasmunster

Met ons eigen team van vakmensen garanderen we een professionele uitvoering voor het schilderen, behangen en inrichten van jullie particuliere woningen, kantoren en bedrijfsruimten in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen maar ook daarbuiten.

Kwalibeton

Den Hert 25 -9250Waasmunster

Kwalibeton Professioneel en vakkundig, de perfecte partner voor uw bouwproject. Ons bedrijf voert ter plaatse gestorte betonnen constructies uit.

Beton-invest

Ste-annastraat 55 -9250Waasmunster

Santurel

Van Eyckpark -9250Waasmunster

Santurel verkoopt 100 natuurlijke voedingssupplementen zoals VAScuNET, Artronet, EPP300 en Pycnogenol. Ontdek het uniek aanbod van Santurel!

Vincere Adviesgroep

Baverikstraat 26 -9250Waasmunster

Godeva

Oudeheerweg-heide 101 -9250Waasmunster

A.n.c.p.

Dommelstraat 74 -9250Waasmunster

Gi-design

Groendreef 22 -9250Waasmunster