U zocht op: behandeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Aldiva - Works

Neerlandweg 24a -2610Antwerpen

Al meer dan 50 jaar uw specialist in het waterdicht maken van ondergrondse constructies en het behandelen van muren tegen opstijgend vocht. Steeds een snelle, correcte en eerlijke aanpak!

Hessenatie Logistics

Terbekehofdreef 19 B -2610Wilrijk (antwerpen)

Als logistieke dienstverlener staat Hessenatie Logistics (HL) in voor zowel de uitvoering als de aansturing en de engineering van logistieke stromen, evenals supply chain adviesverlening, voor individuele bedrijven of voor een groep van bedrijven.

Hilaire Van Der Haeghe

Boomsesteenweg 174 -2610Wilrijk (antwerpen)

Het Material Handlingteam van HILAIRE VAN DER HAEGHE levert u de meest geschikte oplossing voor uw op maat gesneden goederenbehandeling en dit met de beste YALE-heftrucks en YALE-magazijntoestellen.

Benelux Businesscenter

Boomsesteenweg 690 -2610Antwerpen

Het Benelux Businesscenter biedt zowel voor een startende als een gevorderde ondernemer de ideale huisvesting. Of het hier gaat over een kleine onderneming of bijkantoren van multinational, wij kunnen voor iedereen een kosten effectieve oplossing ...

Dr. E. Mertens

Boomsesteenweg 223 -2610Antwerpen

Toyota Material Handling Belgium - Tmhbe

Fotografielaan 47 - 49 -2610Wilrijk (antwerpen)

Toyota Material Handling Belgium is leverancier van BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks.

Cobelfret

Sneeuwbeslaan 14 -2610Antwerpen

Bel-swan

Boomsesteenweg 930 -2610Antwerpen

Meettoestellen regeltechniek waterbehandeling waterbehandelinginstallaties regulatieapparaten ontkalking vochtigheidsmeters industrie testapparatuur toerentalmeters waterdemineralisaties ijkapparatuur niveaubepaling niveauregeling protocoltesters tachog

Tinck Jan

Weversstraat 47 -2610Wilrijk

inck Jan is sinds jaar en dag gespecialiseerd in afbraakwerken van metalen constructies

I.c.t.l. Of International Consulting Transport & Logistics

Boomsesteenweg 690 -2610Antwerpen

Transporten naar en van Centraal-Azie, Oost-Europa en Caucasus. Eigen groepagedienst naar de regio. Overmaat en gevarengoed, spoor- en wegvervoer.

Fednav (belgium)

Sneeuwbeslaan 14 -2610Antwerpen

Duroc

Moerelei 149 -2610Antwerpen

Duroc biedt uitgebreide oplossingen voor corrosiebescherming van metalen. Door jarenlange ervaring en gebruik van hoogwaardige coatings/verzinking beschermt Duroc uw metalen tegen corrosie met de gewenste specificaties. Door unieke combinaties ...

Mbg

Laarstraat 16 -2610Antwerpen

AMART is een algemeen aannemersbedrijf voor bouw-, renovatie- en verbouwingswerken dat sinds juni 2007 deel uitmaakt van de CFE groep.

Topwerf

Wilsonweg 282 -2610Wilrijk

Wij bieden kraanassistentie bij de plaatsing van grote en zware lasten zoalsglas, betonnen regenputten, zware steunbalken, trappen, balkons, jacuzzi’s…Wij verhuren ook onze hulpmaterialen voor het plaatsen van glas.