U zocht op: behandeling

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


B-close

Kruisbaan 68 -2800Mechelen

B-CLOSE nv is de grootste onafhankelijke Belgische onderneming actief in de verdeling en het onderhoud van A-merkheftrucks.

Denta

Heiveldekens 2 -2550Kontich

Als familiale onderneming staan we al 4 generaties dichtbij de dagelijkse praktijk van tandarts en tandtechnicus. In onze bedrijfscultuur hebben persoonlijk contact, vertrouwen, echte service en relaties op lange termijn altijd een centrale rol gespeeld.

Ben-te

Jozef De Veusterstraat 131 -2650Edegem

Smeyers-TU levert en installeert sinds 25 jaar schaarheftafels in de meest verscheidene toepassingen: als goederenlift in gebouwen, in een productie- of verpakkingslijn, als ergonomische werktafel, vast opgesteld of op wielen.

Jesco Auto Training School

Ooievaarsnest 33 -2870Ruisbroek (antwerpen)

Verkeersveiligheid is erg belangrijk. De economische en sociale kost van ongevallen is immens ! Een aangepaste opleiding door specialisten is dé stap naar een veiliger verkeer voor u, uw medewerkers, uw familie, ... voor iedereen.

Aqua Claro

Steenweg Op Blaasveld 72 -2801Heffen

Aqua Claro heeft als doel bij te dragen aan de levenskwaliteit van eenieder door de nodige systemen aan te bieden voor kwalitatief, gezond water. Wij bieden degelijke informatie, kwaliteitstoestellen en zijn klantvriendelijk.

Veolia

Hoeikensstraat 13 -2830Willebroek

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Van Den Bossche Metaalbewerking

Egide Walschaertsstraat 10 -2800Mechelen

Ons bedrijf Van den Bossche nv is een familiebedrijf, in het begin van de jaren ?60 opgericht. Ontstaan uit een gieterij van non-ferro producten met zijn nabewerking, zijn we uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van maatwerk.

Milieu En Koeltechniek

Jules Moretuslei 189 -2610Antwerpen

Milieu & Koeltechniek is een jong en dynamisch bedrijf .Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel-en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemot

Buijsse Painting

Spinnerslaan 3 -9160Lokeren

Uw specialist in Lokeren voor straalwerken, metalliseren, industriële schilderwerken, RF coating (in eigen atelier of op locatie)

Metal-clean

Hekkestraat 18 -9308Aalst

Gespecialiseerd in stralen, metalliseren en poederlakken