U zocht op: bekistingen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Alter Metal

Zuiderring 14 -3600Genk

Alter Metal profileert zich als een totaalaanbieder van alle mogelijke staal- en inoxoplossingen zowel voor industriëlen als particulieren.

B&g Agricultural Buildings

Horizonlaan 21 -3600Genk

B&G is reeds tot een vaste waarde in de agrarische bouwsector uitgegroeid. Sinds de oprichting begin 2009 kan het dan ook reeds tal van referenties voorleggen, en dit zowel in de rundvee, varkens als pluimveesector.

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

Encon Ingenieursbureau

Neerzijstraat 49 -3600Genk

ENCON is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het verlenen van energieadvies, met de nadruk op efficiënt energiegebruik. Encon is actief op alle domeinen van de energie. Encon Ingenieursbureau - Energiebesparingen

Lenaers Afsluitingen

Henry Fordlaan 17 -3600Genk

Lenaers is een gespecialiseerde groothandel in draadproducten sinds 1933 en een erkend installateur van afrasteringen en poorten.

Pitsa

Jan Habexlaan 15 -3600Genk

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Lenaers Express

Troisdorflaan 13 -3600Genk

Heeft u een zeer dringend transport en u kan nergens meer terecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een oplossing waar anderen afhaken. Want Lenaers Express is niet zomaar een transportbedrijf.

Martens

Mercuriuslaan 4 -3600Genk

Martens Beton SKIP INTRO Gestabiliseerd zand, stabilisé, zand cement, chappe, stab, funderings stabilisatie, bestratings , sabilisatie, stabilisatie papzand, stabilisatie nieuwzand, stabilisatie bestrating, 2 Mpa fundering, 2 Mpa buizen, 2 Mpa herbru