U zocht op: bescherming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bureau M.f.j. Bockstael

Arenbergstraat 13 -2000Antwerpen 1

Bureau M.F.J. Bockstael. Sinds 1937 dé specialist in bescherming van intellectueel eigendom, octrooien, patenten, merk- en modelbescherming.

Arnold & Siedsma

Meir 24 -2000Antwerpen 1

Een goed idee verdient bescherming.Iets bedenken is één. Uw idee beschermen stap twee. Een goede bescherming geeft de concurrentie het nakijken en waarborgt uw exclusieve rechten. En daarmee het uitzicht op het volle profijt van uw creatieviteit.

Mensura

ItaliËlei 2 -2000Antwerpen 1

Werknemers in alle veiligheid en gezondheid hun werk laten doen, daarin willen bedrijfsleiders steeds de lat hoger leggen. Een optimale bescherming, een vooruitstrevende en doordachte aanpak van de preventie en een positief aanwezigheidsbeleid

Centrale Der Werkgevers Aan De Haven Van Antwerpen

Brouwersvliet 33 -2000Antwerpen

Cepa-dienstengroep is vr alle sectoren uwpartner vr HR-ondersteuning, payroll, externe dienst preventie en bescherming enkinderbijslag-Hij biedt zelfs ondersteu-ning & info bij behandeling v gevaarlijkegoederen.

Atradius

Jan Van Gentstraat 1 -2000Antwerpen 1

Meer dan 75 jaar ervaring in nationaalen internationaal incasso!Meer dan 90 eigen kantoren in 40 landenEen lokale gesprekspartner enno-cure no-pay wereldwijd.Atradius, denk mondiaal, ageer lokaal

Gevers Patents

Frankrijklei 53 - 55 -2000Antwerpen 1

Merken en octrooien zijn doeltreffende instrumenten ter verdere ontwikkeling van uw activiteiten: GEVERS is uw partner om deze optimaal te gelde te maken.

Samurai At Work

Binnenvaartstraat 43 -2000Antwerpen 1

Samurai at Work helpt jouw bedrijf om een duurzame veiligheidscultuur te creëren. Dat doen we niet op basis van procedures, maar door het verhogen van veiligheidsgedrag en -cultuur

Desinfecta Croes

Edward Pecherstraat 17-19 -2000Antwerpen 1

Desinfecta Croes werd opgericht in 1930 met als doel hygiëne van mens en omgeving te garanderen. Service, kwaliteit, discretie en een eerlijke prijs zijn gegarandeerde waarden!

Advocatenkantoor Bruno Schoenaerts

Amerikalei 31 -2000Antwerpen

Uw bedrijf verdient de beste bescherming. Ook juridisch.Bij alle contacten en contracten van uw bedrijf met de buitenwereld kunnen er juridische vragen en problemen ontstaan.

Atecon

Britselei 94 -2000Antwerpen

Medimar is een ISO-gecertificeerde ExterneDienst vor Preventie en Bescherming op hetwerk die in het vervoer, de logistiek enin de metaalsector haar expertise heeftopgebouwd. De opdrachten zijn medische toezichten ...

Metalen Galler

Italiëlei 22 -2000Antwerpen

Gereedschappen, bouwbeslag, magazijninrichting, beschermingsmiddelen, bevestigingsmateriaal

Capitalatwork Foyer Group

LÉon Stynenstraat 75 -2000Antwerpen 1

CapitalatWork Foyer Group is een onafhankelijke vermogensbeheerder voor particuliere en professionele cliënten. Wij beheren meer dan 4,5 miljard euro, stellen 105 mensen te werk verdeeld over 6 vestigingen.