U zocht op: bescherming

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Group Jansen

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U zoekt een partner voor uw nieuwbouwkantoor, winkelinrichting, renovatie of afwerking? Wij bouwen met onze handen en ons hart.

Optiek Wim Cuyx

Kerkplein 6 -3520Zonhoven

Meer dan 30 jaar zijn we gekend om onze uitstekende service en kwaliteit. U wordt er met de glimlach onthaald door professionele opticiens. Het Cuyx-team staat altijd paraat om u de laatste nieuwe collecties te tonen en u technisch bij te staan.

Jansen Internal Services

Eikenenweg 58 -3520Zonhoven

U kan bij ons terecht voor een totaalaanneming en/of - renovatie of wij zorgen voor de algemene binnenafwerking van uw project. Ondertussen mogen we ons specialisten noemen in het bouwen van cleanrooms en operatiekwartieren.

Gevelco Gevelbepleistering

Kmo-zone Molenheide 4021 -3520Zonhoven

Gevelco gevelbepleistering van kwaliteit, nieuwbouw en renovatie te Genk Gevelco gevelbepleistering Limburg Gevelbepleistering, renovatie, nieuwbouw, gevelisolatie, gevelreiniging, Limburg, Genk, crepi, duurzaam, gevelbescherming, mineralen, economis

Cleaning Masters Limburg

Industrieweg 2025 -3520Zonhoven

Voor elke specifieke klus hebben wij de juiste oplossing: zowel voor algemene schoonmaak (poetsen van kantoorgebouwen, productieruimten, ziekenhuizen,...), industrieel onderhoud (reinigen, ontsmetten of ontvetten van uw machinepark, spuitcabines, ..