U zocht op: beton voor bouw

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Archibeton

Lichtenberglaan 2053 -3800Aalst

Ecobeton Water Technologies

Hasseltsesteenweg 119 -3800Sint-truiden

De basisactiviteit van ecobeton water technologies N.V. dateert van in het jaar 1910. Van een ambachtelijke vervaardiging van betonproducten evolueerden wij naar een industriële productie van prefab betonelementen voor diverse toepassingen.

Mts - Systems Gepa

Lichtenberglaan 2049 -3800Sint-truiden

Onze core business is het realiseren van gebouwen voor alle bestemmingen:distributiecentra, toonzalen, opslagruimtes en loodsen voor fruitteelt en landbouw.

Webeco

Lichtenberglaan 2090 -3800Sint-truiden

WEBECO geniet sinds jaren een goede reputatie als producent van prefab betonelementen voor de aanleg van de infrastructuurwerken voor nutsvoorzieningen als water, elektriciteit en verkeer.

Vamar

Waterkuilstraat 4 -3800Sint-truiden

Q En T Asfalt- En Kunststofbedrijf

Kasteelstraat 19 -3800Sint-truiden

Aanleg van spoorwegen, wegen, straten, vliegvelden

Eurorent Verhuurbedrijf

Schurhoven 3856 -3800Sint-truiden

Eurorent de verhuurspecialist specialiste de la location eurorent is de specialist in de verhuur van machines, zowel voor de professioneel als de particulier. machines voor de bouw, tuin, hoogwerkers, schaarliften,..te huur. eurorent beschikt over vi...

Bonneux Machinery

Industriezone Schurhovenveld 4062 -3800Sint-truiden

BONNEUX MACHINERY is de exclusieve verdeler van SERMAC betonpompen en pompmixers in de Benelux en richt zich nu ook tot de Franse markt. Ons doel is kwaliteitsvolle producten te leveren en onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Heusdens Luc

Lichtenberglaan 1001 -3800Sint-truiden

Heusdens NV uit Wilderen St Truiden is hoofdverdeler van België voor Schäffer machines. Heusdens NV Schäffer knikwielladers en telescoopladers Schäffer, Schaffer, schaefer, Schaeffer, knikwielladers, wielladers, verreikers, telescoopladers, wiellader

Roomers

Hasseltsesteenweg 82 -3800Sint-truiden

Alvaket Belgium

Diestersteenweg 29 -3800Sint-truiden

ALVAKET richt zich, als groothandel in parketplaatsingsbenodigdheden tot de vakman.Aangezien wij niet merkgebonden zijn kunnen wij voor elk probleem de juiste oplossingen & tools aanbieden.

Wittendorp En Kinderen

Luikersteenweg 206 -3800Sint-truiden

Meeuwenvriend - Blankenberge Version Francais. November ... De winter komt er met rasse schreden aan. Maar wij zijn der klaar voor! Ons winterprogramma is hier te downloaden en er staan ons weer mooie menu's en plezante gebeurtenissen te wachten. Kli

Vanzeer

Lichtenberglaan 2059 -3800Sint-truiden

Vanzeer & Zoon NV verwierf naam en faam vanwege het uitmuntend vakmanschap van zijn schilders, alsook vanwege zijn organisatie op de werven.

Granite Works Otten

Stippelstraat 41 -3800Sint-truiden

Van verrassend interieur, duurzame buitenafwerking tot stijlvolle grafsteen, ontdek de eindeloze mogelijkheden van natuursteen