U zocht op: betonwerken

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Bouwwerken Kurt

Jespersweg 12 -2223Heist-op-den-berg

Bozac Betonwerken

Miksebaan 81 -2930Brasschaat

Bozac betonbewerkingen specialiseert zich in boren, zagen & frezen van beton, asfalt en steen. Wij zijn vlot bereikbaar, flexibel meedenkend en kunnen dus op zeer korte termijn opdrachten uitvoeren.

Bouwbedrijf Heylen

Bevelsesteenweg 140 -2560Nijlen

Bouwen van particuliere woningen en appartementsgebouwen. Metsel-en betonwerken.

All Construct

Industrielaan 20 -9660Brakel

All construct werd in 1985 opgericht door Romain Martens. Het familiebedrijf groeide al snel uit tot een middelgrote KMO waar de nadruk ligt op hoge kwaliteit en stiptheid

Diabeton

Centrum-zuid 1544 -3530Houthalen-helchteren

Uw specialist voor boor- en zaagwerken met diamantgereedschap

Vl-trac Bohez

Albrecht Rodenbachstraat 55 -8908Vlamertinge

VL-Trac is gespecialiseerd in de bouw van agrarische, commerciële en industriële bedrijfsgebouwen.

Bouw- En Constructiewerken Swinnen

Metaalstraat 11 -2490Balen

BCS Swinnen voert openbare en industriële werken uit voor diverse bedrijven. Doordat BCS Swinnen het VCA Petrochemie Certificaat en het Certificaat erkenning klasse 5 heeft, is het de perfecte partner voor werken in de industriële en petrochemische.

H. Keulen Beton

Tournebride 20 -3620Lanaken

Uw betrouwbare partnerin bouw- & betonwerken

Eeckhaut Bernard

Meersbloem-leupegem 15 -9700Oudenaarde

Grondwerken Eeckhaut NV Oudenaarde, Ronse, Waregem, Gent, industriële vloeren, betonvloeren, grondwerken, waterzuiveringen, renovatie, nieuwbouwprojecten, verhardingswerken, saneringswerken, rioleringswerken, erkend aannemer, draineerwerken, afbraakw

Juri

Industriestraat 21 -9240Zele

Daarnaast heeft JURI nv alle kennis in huis voor alle deeltakken van de bouw, met als hoofdactiviteiten architectonisch beton, prefabricatie en andere betonwerken. Maar daar houdt het niet bij op. Ook staalconstructie, schrijnwerk, loodgieterij, dakd

Bouwmaterialen Willaert - Materiaux De Construction Willaert

Oostmeetstraat 100 -8680Koekelare

Alle materialen van fundering tot dakbedekking. Gevelstenen dakpannen, vloer en wandtegels, terrastegels, klinkers, regenwaterputten, mazouttanks, containerverhuur, stortbeton, benor beton, prefabkelders...

Dejotrans

Blokellestraat(z) 113a -8550Zwevegem

Jos Deneweth

Henri D'hontstraat 62 -8700Tielt

Deleersnyder

Waregemstraat 27 -9870Zulte

deleersnyder bvba betonbouw appartementen , kelders , zwembaden , garages copyright 2004

Stenabo

Energielaan 24 -2950Kapellen (antwerpen)

Betonboringsbedrijf. Uitzagen van vloeren en wanden. Boorwerken voor sanitair, riolering, electriciteit en airconditioning, chemische ankers, kleine afbraakwerken.

Grobelco

Breitwaterstraat(m) 32 -3630Maasmechelen

uw partner voor grondwerken, wegenwerken, betonwerken, betoncentrale, handel in granulaten, containerverhuur en recycling.

Kimaud

Sportstraat 2a -9750Zingem

Tamasi

Nazarethsesteenweg(hus) 34 -9770Kruishoutem

Van Linden

Provincialeweg 21 -2890Lippelo

Van Linden bvba - betonkelders | gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders en vloerplaten, ondergrondse garages, bekisting, kaaimuren, mestkelders, grondwaterverlaging, grondwerken. VAN LINDEN bvba - Nederlands

Grondwerken De Mol

Bedrijvenlaan 28 -9080Lochristi

Onze totaalrealisaties in betonwerken, grondwerken, rioleringswerken betekenen voor u tijdwinst, zekerheid en kwaliteit. Geen uitdaging is ons teveel. Via deze website willen wij u een beknopte voorstelling geven van ons bedrijf, onze manier van werk

Bouwwerken De Raedt Ivan

Textielstraat 5 -9240Zele

Reeds sinds 1930 is NV Bouwwerken De Raedt Ivan als familiebedrijf actief in de bouwsector, met overheidsbedrijven en openbare besturen als belangrijke klanten.

Stortbeton Hollevoet Rik

Oude Gentweg 47 -8820Torhout

Naast beton voert Stortbeton Hollevoet Rik bvba ook kraan- en grondwerken uit, verkoopt het bouwmaterialen, betonblokken, levert en plaats het regenwater- en septische putten, kelders en heeft het alle toeslagproducten voor beton in voorraad.

Grovam

Fabriekstraat 41 -9200Baasrode

Afbraakwerken, betonwerken, bodemsaneringen, funderingen, grondwerken, nivelleringen, rioleringswerken, aanleg van parkings, aanleg van opritten, graven van grachten, aanleg van vijvers, transport voor derden.

Drejaco

Fortstraat 50 -3680Maaseik

Drejaco NV is de specialist voor het uitvoeren van al uw betonwerken. Groot of klein, eenvoudig of complex. Zowel particulieren, projectmarkt, industrie als landbouw..

Hein Vanhoutte

Moenkouterstraat(m) 14 -8552Zwevegem

We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van : grond- en afbraakwerken, beton- en rioleringswerken, aanleg van vijvers en zwembaden, parkings en opritten, plaatsen van terrassen en wandbekleding, vloeren en fadencen, verbouwingswerken..

Grondwerken Rovana

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Grondwerken Rovana staat klaar voor al u grond-, beton-, riolerings- en wegenwerken.Maak vrijblijvend afspraak voor een werfbezoek.

Dbb Betonwerken

Kattenberg 4 -2460Kasterlee

DBB Betonwerken is een jong en dynamisch bedrijf. U kan zowel als particulier, bedrijf en landbouwbedrijf voor al uw betonwerken bij ons terecht!

Aprox

Karrestraat 115 -3020Herent

Geerts Raf

Wiekevorstse-goorweg(wie) 40 -2222Heist-op-den-berg

BETONTRAPPEN TER PLAATSE BEKIST

Allim

Biesbosstraat 3 -3670Meeuwen

Delva Bouwbedrijf

Vaartstraat 51 -8630Veurne

Algemene bouwwerken.

Aloca

Ondernemerslaan 10 -2960Brecht

Wij zijn gespecialiseerd in diverse burgerlijke bouwkundige werken, vijzelen van opslagtanks, aanbrengen of renoveren van nieuwe tankfundaties, en zijn voornamelijk actief in de chemische en petrochemische sector.

Betonwerken Smp

Hertstraat 32 -2590Berlaar

Betonwerken SMP specialiseert in het pompen (met mini citypomp) en polieren van stortklaar beton.

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Uw specialist betonnen kelders voor industrie, landbouw en privé!

Van Loo Technics Schwing Stetter

Poeierstraat 19 -2490Balen

Van Loo Technics staat als officieel servicepunt van Schwing-Stetter voor een uitstekende service. We beperken ons niet tot enkel de verkoop, we staan erop dat elke machine bij aflevering voldoet aan de Belgische wetgeving.

Hulsbosch Bouwbedrijf

Industrieterrein Kanaal-noord 1158 -3960Bree

Hulsbosch Bouwbedrijf te Bree (Limburg) bouwen van agrarische en industriële gebouwen, loodsen, stallen, rijhallen, betonwerken en metaalcontructies.

Betonbouw Verelst

Klein Boom 15 -2580Putte

van ruwbouw-winddicht tot sleutel-op-de-deur staalbouw industriebouw staal beton aannemers at industriebouw-verelst.be staalbouw,industriebouw,staal,beton,aannemers,bedrijfshallen,bedrijfsgebouwen,nederland,kostprijs,moderne

Bouwbedrijf Furnibo

Bedrijvenlaan 7 -8630Veurne

Furnibo is actief op de markt van het ter plaatse storten van allerlei betonconstructies en het realiseren van algemene bouwwerken. Actief in het bouwen van parkeergarages, appartementsgebouwen, kantoren en openbare gebouwen. Prefab

Betonwerken Puts

Hoogbuul 57 -2250Olen

Betonwerken Puts is een bedrijf dat gespecialiseerd is in betonwerken. Wij storten ter plaatsen kelders, zwembaden, mestputten.

As Building

Stift 48 -3960Bree

Sinds 1999 bieden wij een totaaloplossing op maat voor het uitbreiden, verbouwen, inrichten of renoveren van uw woning of bedrijfspand. U kan ook bij ons terecht voor afbraak van gebouwen, tussenvloeren, betonwerken, staalcontructies en kelders.

Ecosem

Rue Du Laid Burniat Rue Du Laid Burniat -1325Chaumont-gistoux

UCL/AGRO/BAPA/ECOP Laboratoire d'écologie des grandes cultures [UCL] [Facultés] [AGRO] [BAPA] [Pointeurs utiles] Responsable d'unité Contact

Beton- En Grondwerken Van Gaeveren

Neerstraat 98 -9250Waasmunster

De firma `Beton- & grondwerken Van Gaeveren NV` is een kleine middelgrote onderneming die een 15-tal medewerkers tewerkstelt die voornamelijk gespecialiseerd zijn in alle beton-, grond- en rioleringswerken.

Hakron

Ninoofsesteenweg 223 -1760Roosdaal

Hakron bvba is toeleverancier van producten voor betonconstructies, bekistingen en woningbouw.

Bmp Building Services

Aubruggestraat 23 -3980Tessenderlo

Bij BMP kennen we onze klanten. Complexe projecten, immense uitdagingen, krappe timings en andere bezorgdheden hebben geen geheimen meer voor ons. BMP staat klaar!

Bouwwerken Bulcke

Jos Janssenstraat 11 -8650Houthulst

Wij zijn een betrouwbare, ervaren en flexibele partner voor al uw bouw projecten.Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector en tal van realisaties verzekeren wij u kwaliteitsvolle en betaalbare bouwprojecten .

Bouw - En Betonwerken Mario Vermeulen

Heidestraat(dkl) 31 -9170Sint-gillis-waas

Bouw- en betonwerken Mario Vermeulen is gevestigd hartje waasland, Door de jaren heen hebben we een stevige reputatie opgebouwd in zowel nieuwbouw als renovatie, kelders, betonwerken evenals in plaatsing van vloer- en wandtegels

Roosens Betons

Rue Joseph Wauters 152 -7181Seneffe

De Peuter

Rietbroek(hrt) 1 -2200Herentals

De Peuter n.v. realiseert een breed activiteitenpalet in infrastructuurwerken, bouwwerken en betonwerken.

Carro-bel

Assesteenweg 117 -1740Ternat

Carro-Bel Group is de specialist voor al uw vloerisolatie, chape- en pleisterwerken. Wij maken gebruik van de meest kwalitatieve machines en materialen, en investeren dagelijks in de toekomst. Voor particulieren, zelfstandigen en architecten

Berben Martin

Comansweg 65 -3940Hechtel-eksel

Sg Beton

Rue Messager 60 -4100Seraing

Algemene Bouwonderneming Luc Scherpereel

Molenstraat 203 -8710Wielsbeke

Als algemene bouwonderneming realiseren we residentiële projecten, industriële projecten en utiliteitsbouw. Wij zijn gespecialiseerd in ter plaatse bekiste en gestorte betonconstructies.

Cometal

Industrieweg-noord 1129 -3660Oudsbergen

COMETAL N.V. is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van uiterst rendabele bekistingstechnieken.

Verbeek Group

Smallandlaan 12 -2660Hoboken

Verbeek Group telt 15 gemotiveerdemedewerkers waarvan 2 adviseurs.Zijadviseren aannemers,architecten & klantenmet hun kennis bij het bepalen van uwbehoeften. Daarnaast waarborgen 13renovatiespecialisten de dienst na verkoop

Robann

Roeselaarseweg 12 -8820Torhout

Presol

Sint-truidensesteenweg 220 -3300Tienen

Concrete Dreams

Schriekstraat 10 -2223Heist-op-den-berg

Htm

Poeierstraat 18 -2490Balen

___HTM___Huis & Tuin Maerschaelck Onze werkzaamheden? Het gieten van betonnen kelders en algemene betonwerken. Zwembadbekisting met volledige afwerking volgens al uw wensen. De firma HTM staat voor jarenlange ervaring in de betonsector, kwaliteit en

Roba Betonwerken

Meerseweg 55 -2990Loenhout

Wij plaatsen betonkelders, kelders, zwembaden uit beton, vijvers en diverse betonwerken.Met een team vakmensen staan wij klaar om uw droom te realiseren. En met onze ruime set bekistingsmateriaal kunnen wij zeer flexibel werken.

Govaere Bouw

Pieter Verhaeghestraat 22 -8520Kuurne

Bouwonderneming Govaere is een algemeen aannemingsbedrijf, gevestigd te Lendelede (WVL), België. Specialisaties zijn appartementsgebouwen, betonconstructies, overheidsgebouwen.

Bouwerken Peetermans

Limberg 21 -2230Herselt

Ons bedrijf is reeds 20 jaar gespecialiseerd in betonwerken.Een gespecialiseerde prestatie gekoppeld aan een flexibele samenwerking zal ook u aanspreken.Doordat onze kelders ter plaatse worden gegoten in gewapend beton zijn de wanden veel ...

Heyninck & De Meyer Bvba

Palingsgatstraat 10 -9111Belsele

Met meer dan 30 jaar ervaring is Heyninck & De Meyer bvba uit Belsele de geschikte partner voor al uw betonwerken en bekistingen. Wij werken zowel voor aannemers als voor particulieren.