U zocht op: betrouwbare firma wagens

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Jetcar

Spieveldstraat 24 -9160Lokeren

JETCAR Expressdienst heeft meer dan 20 jaar ervaring in de transportwereld. Of het nu gaat om een sneltransport, een distributieronde, of een volledig project op maat, zij hebben steeds de ideale oplossing voor u.

Hoveniersbedrijf D´hollander Wim

Pr. Thuysbaertlaan 11 -9160Lokeren

Zoekt u een betrouwbare partner en aanspreekpunt voor alles wat met uw tuin te maken heeft? Bij Hoveniersbedrijf Wim D'Hollander vindt u vakmanschap, ervaring en een gemotiveerd team dat weet van aanpakken.

Swipe

Weverslaan 26 -9160Lokeren

Bij Swipe weten we dat het leggen van een bouw en verbouwpuzzel een hele opdracht kan zijn. Bij Swipe Zelfbouw zit je goed voor al jouw residentiële technieken. Zo heb je één betrouwbare partner die jou en jouw project door en door kent.

Cafespelen Marcel

Eekstraat 164 -9160Lokeren

Caféspelen Marcel BVBA is een familiebedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische automaten-branche. Exploitatie, verkoop en verhuur van kwalitatief hoogstaande automaten gekoppeld aan een snelle ...

Neyt Trucks

Dijkstraat 11 -9160Lokeren

Sinds meer dan een kwarteeuw gaan Neyt Truck & Bus en MAN hand in hand. De gezamenlijke geschiedenis van de familie Neyt en vrachtwagens gaat zelfs nog verder terug, want reeds in 1965 was er sprake van een gespecialiseerde afdeling bedrijfsvoertuige