U zocht op: beveiliging bedrijven

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Scorpions Security

Starrenhoflaan 43 -2950Kapellen

Scorpions Security bvba onderscheidt zich op de bewakingsmarkt door de hoge kwaliteit van haar diensten en door het gezegde KLANT IS KONING waar te maken, en geldt als een betrouwbare partner voor de overheid en het bedrijfsleven.

Van Der Spiegel

Antwerpsesteenweg 283 -2950Kapellen (antwerpen)

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76

Hommema

Lieven Gevaertstraat 8 -2950Kapellen

Hommema Français - English - Deutsch Hommema nv is een engineerings- en installatiebedrijf gespecialiseerd in: - aardingssystemen - bliksemafleiderinstallaties - kathodische bescherming Voor hogervermelde vakgebieden verzorgen wij voor U: - advies -

It Unit

Kapelsestraat 129 -2950Kapellen

Als IT Consulent biedt Wilm Thys in een persoonlijke en vertrouwelijke sfeer, een professionele dienstverlening aan KMO`s en zelfstandigen.

Wegenbouw.be

Wielewaallaan 19 -2950Kapellen

Wegenbouw.be B.V.B.A. is gespecialiseerd in het leveren van Internet en Communicatie Technologie voor de Grondverzet, Weg- en Waterbouw sector.