U zocht op: beveiliging

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Elektro Wouters

Bareelstraat 79 -2580Beerzel

Zoekt u een flexibele elektrospecialist met ervaring? Elektro Wouters bouwt al meer dan veertig jaar aan zijn reputatie. Kwaliteit en service aan een eerlijke prijs: dat zijn onze kernwoorden.

Argus Security

Aarschotbaan 23 -2580Putte (beerzel)

ARGUS, SECURITY, alarmsystemen, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole, parlofonie, videofonie, automatisatie, meldkamer

Argus Security

Aarschotbaan 23 -2580Putte (beerzel)

Argus Security verzorgt niet alleen installatie van alarmsystemen, maar stelt u ook camerabewakingssystemen, toegangscontrole, parlofonie, videoparlofonie en automatisatie voor.

Pjk Computers

Hollestraat 33 -2580Beerzel

PJK Computers - uw garantie op een stabiel netwerk. We installeren, configureren en onderhouden, computernetwerken, servers en computers.Verder bieden wij ook webhosting en webdesign services aan.

Abc Web

Esdoornstraat 9 -2580Putte

Adviesbureau Dirk De Groof

Mechelbaan 657 -2580Putte

Adviesbureau Dirk De Groof treedt op als algemeen bouwkundig studie- en adviesbureau. We zijn gespecialiseerd in verscheidene activiteiten waarmee architecten, projectontwlkkelaars en bouwheren te maken krijgen tijdens het bouw-, verbouw- ...

To B-seen

Heiststeenweg 24a -2580Beerzel

ToB-Seen zorgt voor veiligheidspreventie- en coördinatie op evenementen. We hebben hieromtrent een eigen visie en dat uit zich in onze aanpak.

Bouwonderneming Gerard En Dirk Schoovaerts

Peulisstraat 35 -2580Putte

Bouwbedrijf Schoovaerts bvba is opgericht in 1950 en in de loop der jaren uitgegroeid tot de ideale bouwpartner.We zijn de geschikte partner voor zowel bouwprojecten als volledige afwerking, kortweg sleutel-op-de-deur projecten.