U zocht op: bewerken van hout

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Mmarkt- Machinemarkt Belgie

Kelderbeemd 11c -2470Retie

MachineMarkt Retie zorgt voor alle metaalbewerkingsmachines voor uw bedrijf. Verkoop van boormachines, tweedehandsmachines, zaagbladen, draaibanken, slijpmachines, metaalbewerkingsmachines en meer!

Rouwcenter De Backer - Put

Guldensporenlaan 18 -3530Houthalen-helchteren

Dmfk - De Machine Fabriek Kasterlee

Rode Akkers 2 -2460Kasterlee

De MachineFabriek Kasterlee is er voor al uw metaalbewerkingen, machinebouw, herstellingen, ontwerpen van machines en meer. Frezen, lassen, boren, draaien, alles kan bij ons!

B & S Interieur Design

Lodewijk De Raetlaan 18 -3900Overpelt

Het team dat bestaat uit zes gemotiveerde medewerkers staat in voor de vakkundige installatie van uw interieur. Van eigen ontwerp, opmeting en uitwerking, tot productie en plaatsing ... alles gebeurt in eigen beheer.

R. Poels

Meldertsestraat 8 -3545Halen

Poels verzorgt in heel België de totaalafwerking van gebouwen. Vloeren, wanden en plafonds worden volledig op maat gemaakt, geplaatst en tot in de puntjes afgewerkt. Poels zorgt voor het binnenschrijnwerk en het vast meubilair

Air Climate Klimaatbeheersing

Oude Vosvijvers 20 -3920Lommel

"Gepassioneerd door klimaatbeheersing en koeltechniek. Uitwerken en berekenen van leef- of werkruimte zodoende u beschikt over de geschikte apparatuur. Vakkundigheid in uitvoering omdat we beschikken over de nodige vakbekwame cert