U zocht op: bodemsanering

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Lgc Construct

Tervuursesteenweg 7 -1820Steenokkerzeel

Veolia

Hoeikensstraat 13 -2830Willebroek

Suez, de Belgische marktleider in afvalmanagement, is een dienstverlenend bedrijf, dat op een pro-actieve manier, performante oplossingen aanbiedt aan bedrijven, de publieke sector en aan particulieren voor alle soorten afval (inc. gevaarlijk afval).

Grondwerken Rovana

Nijverheidsstraat 58 -2570Duffel

Grondwerken Rovana staat klaar voor al u grond-, beton-, riolerings- en wegenwerken.Maak vrijblijvend afspraak voor een werfbezoek.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Architeam

Leuvensesteenweg 350 -3190Boortmeerbeek

Architeam is gespecialiseerd in totaalarchitectuur. Met een team van specialisten wordt binnen het kantoor voor elke ruimtelijke vraag een totaaloplossing op maat uitgewerkt.

Aannemingsbedrijf Janssens L.

Boomsesteenweg 522 -2610Antwerpen

L. Janssens NV - Aannemingsbedrijf & Containerdienst: Intro

Tauw Belgie

Remylaan 4c -3018Wijgmaal (brabant)

Tauw wil bijdragen aan een duurzame omgeving. Samen met onze klanten. Want de kwaliteit van het milieu en de leefomgeving kan altijd beter. Zolang wij daarvan overtuigd zijn, blijven we bestaan. Professionals met duurzame oplossingen.

Ie-net Ingenieursvereniging

Desguinlei 214 -2018Antwerpen

ie-net is hét contactpunt met de ingenieurswereld. Vanuit hun opleiding beschikken ze over sterke troeven om in ieder bedrijf, overheidsinstelling of dienstenorganisatie het voortouw te nemen om die verandering te introduceren en te begeleiden, ...

Sapion

Oude Bevelsesteenweg(kessel) 51 -2560Nijlen

Sapion bvba is een milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering met ruim 20 jaar expertise. Sapion bodemadvies - milieu-adviesbureau gespecialiseerd in bodemonderzoek en bodemsanering

Greensan

Kerkhofstraat 6 -1800Vilvoorde

Greensan - Water and soil remediation home home Greensan is een milieubedrijf dat totaal oplossingen voor grondwater- en bodemsanering aanbiedt op maat van de klant. De locale situatie bepaalt de wijze waarop een verontreiniging aangepakt wordt. Gr