U zocht op: boren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van Meerbeeck Metalen

Sint-lenaartseweg 44a -2320Hoogstraten

Van Meerbeeck Metalen is in 1875 opgericht in Antwerpen. Kleinschalig gestart als eenmanszaak, is het bedrijf uitgegroeid tot een grote staalhandel met vestigingen in Hoogstraten, Antwerpen (Wilrijk) en Gent (Melle).

Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen

Industrieweg 30 -2320Hoogstraten

Johan Michielsen Bedrijfsgebouwen is jouw ijzersterke partner voor duurzame bedrijfsgebouwen en eersteklas metaalconstructies. Reken gerust op onze persoonlijke aanpak om jouw project van begin tot eind vakkundig te begeleiden.

Leys Ijzerwerken

Achtelsestraat 11 -2320Hoogstraten

B&a-automation

Hinnenboomstraat 1 Ba -2320Hoogstraten

Bogaerts Greenhouse Logistics

Hinnenboomstraat 1 -2320Hoogstraten

Bogaerts Greenhouse Logistics de specialist in het vervaardigen van automatische oogstsystemen. De Bocart “BCTP” electrowagens worden ingezet bij het oogsten van onder andere paprika’s.

A-tec

Katelijnestraat 54 -2320Hoogstraten

VERPAKKINGSMACHINES A-tec is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, revisie en onderhoud van nieuwe (Jacob White, Synchropack, Marmak,...) en tweedehands (Tevopharm, Ilapak, Record, Sigpack) verpakkingsmachines.

Emtek

Industrieweg 13 2 -2320Hoogstraten

Rioleringswerken Danny Govaerts

Industrieweg 2a -2320Hoogstraten

Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in ontstoppingswerken, camerainspecties en rioolrenovatie zonder breken!

Bolckmans

Industrieweg 4 -2320Hoogstraten

Wilt u een nieuwe bedrijfsinfrastructuur bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Grote en kleinere bedrijven huisvesten, dat is ons vak. Kantoren, magazijnen of de combinatie ervan hebben voor ons geen geheimen meer.