U zocht op: bouw wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


G. Smeyers

Bruggestraat 16 -2240Zandhoven

G. Smeyers, een bron van techniek G. Smeyers uit Zandhoven (Antwerpen) is een marktleider op het vlak van bronbemalingswerken. De onderneming is gespecialiseerd in het oppompen van water uit bouwplaatsen.

Antonissen Tuinen

Zagerijstraat 12 -2240Zandhoven

Dfac

De Linden 28 -2240Zandhoven

Bodima

Nijverheidsweg 1 -2240Zandhoven

Na meer dan 50 jaar een pioniersrol te hebben vervuld op het gebied van kelderdichtingen mogen we stellen dat de naam BODIMA staat voor kwaliteit en degelijkheid.

Arrabis

Achterstraat 13 -2240Zandhoven

ARRABIS bvba staat voor een multidisciplinaire aanpak en het aanbieden van efficiënte oplossingen voor zowel particulier als bedrijf wat betreft elektro, sanitair, verwarming, ventilatie, koeling en airco.

R.g. Bouwmachines

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Een machine die in panne valt + een te lange hersteltijd kan u handenvol geld kosten. Daarom besteden wij bijzonder veel aandacht aan de bedrijfszekerheid van onze machines

Hugo Meeussen & Zonen

Bisschoppenbos 25 -2240Zandhoven

Wij leveren aan professionele tuinbedrijven en tuinaannemers, maar staan evenzeer klaar voor de particulier die zelf zijn boomschors ophaalt of aan huis wil laten leveren!

L. Mampay En Zonen

Herentalsebaan 59 -2240Zandhoven

Bij Mampay & Zonen is uw tuin in goede handen.Wij bieden u duizenden grote en kleine planten.Gekruid met ons deskundig advies.

Adams Massenhoven

Zagerijstraat 9 -2240Zandhoven

Afval wordt steeds minder afval. Zo goed als alles kan herbruikt worden