U zocht op: bouw wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ko En Co Benelux

Boomsesteenweg 41 -2630Aartselaar

Ko & co benelux staat voor architekturaal bouwbeslag krukken, knoppen, grepen, scharnieren en ook rvs kabels, roosters, netten en weefsels alsook beslag voor schuifdeuren en lichtplafonds plus bewegwijzering of signalisati deur, k

De Afsluiter

Cleydaellaan 8 -2630Aartselaar

De Bie-veba

Ingberthoeveweg 3 C-d -2630Aartselaar

Wij plaatsen centrale verwarming en sanitair. Onze firma heeft zich gespecialiseerd in grote projecten en onderhoudscontracten voor flatgebouwen en appartementen. Bij onze referenties kunt u zien dat wij al veel ervaring hebben opgedaan.

Roofcover

Mastboomstraat 12 -2630Aartselaar

Als geregistreerd aannemer verzorgt de firma Roofcover uit Aartselaar bij Antwerpen al uw dakwerken en gevelbekledingen. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine werken, complex en eenvoudig, nieuwbouw, afbraak en renovatie.

Van Der Auwera

Reetsesteenweg 111 -2630Aartselaar

Het bedrijf voor alle tuinwerken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud.

Construct Group Company

Antwerpsesteenweg 19 -2630Aartselaar

Profisol

Oeyvaersbosch 1 -2630Aartselaar

PROFISOL is een jong en modern bedrijf dat kwaliteit en perfecte afwerking hoog in het vaandel draagt. Wij zijn gespecialiseerd in ramen en deuren maken.

Floorhouse

Boomsesteenweg 59 -2630Aartselaar

FloorHouse is uw adres voor de aankoop, de plaatsing, het onderhoud en de renovatie van parket, laminaat, kurk- en vinylvloeren. Of zoekt u onderhouds- of beschermingsproducten voor uw vloer? Bij FloorHouse vind je alles onder één dak!

Sls Autogroup

Molenveldstraat -2630Aartselaar

SLS Autogroup is een universeel autobedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het in en verkopen, onderhouden en herstellen van alle automerken. U kan bij ons ook terecht voor de restauratie van klassieke

Aqua Engineering

Antwerpsesteenweg 120 -2630Aartselaar

Pompen en toebehorenPompen voor alle toepassingenVolledige installatiePlaatsing, onderhoud en naservice