U zocht op: bouw wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


De Pas

Industrieweg 2 -3840Borgloon

De Pas BVBA is gespecialiseerd in gyprocwerken, systeemplafonds, schrijnwerkerij, vloeren, isolatiewerken, schilderwerken en chaletbouw.

Schoofs

Daalhofstraat 45 -3840Borgloon

Groep Schoofs Best view 1024 x 768 Last Update 15-10-2002 Schoofs, N.V. Schoofs, Schoofs N.V., schoofs nv, nv schoofs, S.A. Schoofs, sa Schoofs, Schoofs S.A., Schoofs sa, bouw, bouwerken, bouwprojecten, metselwerken, algemene aannemer,algemene bouwon

īt Dak

Klappoel 1 A -3840Borgloon

Artgreen-tuinen

Bommershovenstraat 7 -3840Borgloon

Snoeien is een kunstGroen en kunstzinnig: dat is ARTgreen.Kristof en zijn team snoeien tuinen. Met voeling voor esthetiek, met oog voor detail, met liefde voor het groen.

De Oude Dakpan

Opleeuwstraat 57 A -3840Borgloon

Wij kopen en verkopen oude landelijke dakpannen.De mooie oude Bourgondische Tegelpannen is onze specialiteit.Deze loten worden door mijzelf uitgekozen in Frankrijk en geïmporteerd en dit aan een zeer interessante prijs.

Ghijsens

Martinusstraat 26 -3840Borgloon

Ons bedrijf dat zich de laatste jaren sterk heeft gespecialiseerd in sloopwerk voor zowel privé-woning als industriegebouwen, binnenafbraak en grondwerk.

Derriks

Jesserenplein 4 -3840Borgloon

De openbare sector, sportclubs en particulieren beschouwen ons als de ideale partner voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van sportterreinen.