U zocht op: bouw wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Supplimax

Kortrijkstraat 343 -8560Wevelgem

Supplimax one stop industry shop. Een nauwkeurige kennis van de markt samen met een ruim productassortiment is sinds 25 jaar de basis van de Supplimax filosofie. Hierdoor slagen wij er steeds in een totaaloplossing te bieden voor al onze klanten.

Afsluitingen Beyls

Kruisstraat 74-76 -8560Wevelgem

Beyls Afsluitingen c2004 Beyls Afsluitingen - All Rights Reserved - Designed by c2004 Creatief NV

Algemene Ondernemingen Tibergyn

Nijverheidslaan 54 -8560Wevelgem

De activiteiten zijn weliswaar uitgebreid. Na jaren ervaring in het onderhoud van de wegen zijn onze specialisatiesplaatsen en herstellen van vangrails, infrastructuurwerken, herstellen bruggen en kunstwerken, enz.

Dbtech

Omer Mullielaan 6 -8560Wevelgem

Mcw Wegmarkeringen

Driemasten 63 -8560Wevelgem

Onze diensten - indoor, outdoor, signalisatie en playground - helpen jou vooruit op het vlak van effici?ntie, educatie, veiligheid, structuur, imago en netheid.

Carice

Handboogstraat 21 -8560Wevelgem

Leon Bouw

Nieuwstraat 105/a -8560Wevelgem

Leonbouw/Leonveco (click to enter) (click to enter)

Dynamic Daylight Solutions

Hoge Landweg 1 -8560Wevelgem

Koepels - Lichtstraten - Zonnewering - Constructie

Callbo

Kloosterstraat 125 -8560Wevelgem

Algemene Bouwwerken Maxim Descheemaeker - Bouwwe

Kruisstraat 27 -8560Wevelgem

Het is tegenwoordig niet zo eenvoudig om een goede professional te vinden voor het uitvoeren van allerlei verschillende bouwwerken. In Wevelgem staat Algemene Bouwwerken Maxim Descheemaeker nu gelukkig paraat om deze probleemloos

Duwo-sinnesael

Tuinstraat 12 -8560Wevelgem

Met een sterke, dynamische ploeg biedt het verzekeringskantoor Gebroeders Sinnesael een full-service omtrent financiële producten en verzekeringen. Door een doorgedreven studie en opleiding beheerst het personeel de materie uiterst grondig en kunnen

Romel Bouwbedrijf

Nijverheidslaan 4a -8560Wevelgem

Romel Bouwbedrijf NV heeft een decennialange ervaring in het bouwen van zowel residentiële als utilitaire projecten. Projectontwikkeling in eigen beheer en uitvoering maakt sinds jaar en dag deel uit van onze kernactiviteit.

Raes Construct

Vlaskapelstraat 6 -8560Wevelgem

Raes Construct is sinds 1998 actief in de bouw van industriële opslagen bewaarloodsen, grote koel-, sorteer- en verpakkingsruimtes én de bijbehorende kantoren.

Dick

Oostlaan 2 -8560Gullegem

:::...::Welkom op de website van dick:::...::: Bedrijfsvoorstelling Dick bvba legt zich reeds meer dan 30 jaar toe op bevestigingsmaterialen allerhande, en toelevering, van stukken met schroefdraad. Wij werken voor industrie, wegen- en waterbouw, con

Demeulemeester

Moorselestraat 114 -8560Wevelgem

Kurt Demeulemeester Interieur Architect Kurt Demeulemeester Interieur Architect Kurt Demeulemeester, Kurt, Demeulemeester, architect, Wevelgem, architectuur, kunst, interieur, architect, keuken, badkamer, leefruimte, trendy, klassiek, tuinen, totaal

Chris Leperre

Wittemolenstraat 106 -8560Wevelgem

Zoekt u de geschikte man om uw woning in de verf te zetten? Of om uw interieur nieuw leven in te blazen? Dan zit u goed bij Chris Leperre. Geef hem vandaag een seintje. Dan komt hij zo snel mogelijk bij u langs.

Decoratie Van Elslander

Ledegemsestraat 119 -8560Moorsele

Marino en Aicha staan graag tot uw dienst voor al uw toekomstige interieurprojecten, zowel bij particulieren als bij commerciële organisaties.

Vandenameele Pascal

Nijverheidslaan 19 -8560Wevelgem

BVBA Vandenameele Pascal legt zich al meer dan 10 jaar toe op het isoleren en volledig inrichten van zolders, zowel van nieuwbouw, renovatie als van industrie.Wij werken enkel met de meest gekende merken zoals isover, Gyrpox, knauf enz.