U zocht op: bouw wegen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Maenhaut Wim

Venecolaan 27 -9880Aalter

Maenhaut Infrastructuurwerken is actief in grondwerken, rioleringswerken, wegeniswerken, afbraakwerk, grondverzet en eigen transport voor zowel externe als interne opdrachten.

Paho

Lokouter 49 -9880Aalter

PAHO biedt u een volledige accommodatie aan voor uw paard.Van binnen- en buitenstallen in alle uitvoeringen, stapmolens en stapbanden, aanleg pistes tot alle nodige technieken zoals pisteverlichting, camerabewaking voor uw stallen, waterleiding met

Batsleer Gevelrenovatie

Groendreef 36 -9880Aalter

Ons motto luidt: "Nu ... is voor altijd!"Daarom verdiepen we ons in de bouwgeschiedenis. Daarom benaderen we elk monument en gebouw met respect en voorzichtheid. Daarom zit u voor elk nieuwbouw-, verbouw-, of renovatieproject gebeiteld bij BATSLEER.

Bockaert En Thienpont

Brug-zuid 21 -9880Aalter

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan tegels, gevelstenen, dakpannen en andere bouwmaterialen. Wij zijn ook mee met de nieuwe trends op het vlak van tegels, klinkers, natuursteen en grindsoorten.

Algemene Ondernemingen Van Tornhaut

Steenweg Op Deinze 122 -9880Aalter

Van Tornhaut is één van de belangrijke bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, gespecialiseerd in projectontwikkeling en herbestemmingsprojecten.

Qubus

Groendreef 37 -9880Aalter

Qubus, uw ideale partner voor houtskelet, gevel, binnenafwerking en meubilair voor grote en kleine projecten.

Van De Walle Industrial Building Contractor

Knokkeweg 23 -9880Aalter

35 JAAR ERVARING, waarin we meer dan 2000 bedrijfsgebouwen gerealiseerd hebben. Van een kleine eenvoudige loods tot zeer complexe gebouwen met een hoge architecturale afwerking.

Parking Liner

Stratem 41 -9880Aalter

Door onze ervaringen in signalisatie en wegmarkering luisteren wij naar onze klanten, maar helpen deze ook door samen tot de meest rendabele oplossing te komen voor hun noden.

Vandenbussche

Groendreef 21 -9880Aalter

Vandenbussche NV uit Aalter is een klasse 8 bouwonderneming die zich specialiseert in het bouwen en verbouwen van gebouwen. En dat van A tot Z. . Indien u dat wenst, begeleidt Vandenbussche NV u tijdens het hele bouw- of verbouwproces..