U zocht op: bouwadvies

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemene Bouwonderneming Cogghe En Cie

Nijverheidsstraat 106 -2160Wommelgem

Onze activiteiten zijn: aluminium ramen en deuren, algemene aannemingen, sleutel op de deur, renovaties en verbouwingen, interieurarchitectuur en maatwerk.

Algemene Aannemingen Van Laere

Antwerpsesteenweg 320 -2070Zwijndrecht

Van Laere beschikt over de erkenningen in de hoogste klassen voor de uitvoering van grondwerken, water- en wegenbouw, gebouwen, milieu technieken, kunstwerken en metaalconstructies.

Cenergie

Frankrijklei 115 -2000Antwerpen 1

Cenergie is ontstaan uit een initiatief van de Universiteit Antwerpen om nieuwe oplossingen te ontwikkelen voor duurzaam energiegebruik en energiebeheer via energie-audits in gebouwen en beleidsondersteunend werk.

Advocatenkantoor Mattijs, Voet & Co

Donk 54 -2500Lier

Een team van 30 medewerkers actief in Arbeidsrecht & Sociale Zekerheidsrecht, Factuurinvordering en Insolventierecht, Vennootschapsrecht, Handelspraktijken Fiscaal recht ... Vestigingen in Lier en Mechelen.

Eric Peeters & Cā°

Schotensteenweg 120 -2960Brecht

Algemene bouw van residentiële gebouwen.

Adviesbureau Dirk De Groof

Mechelbaan 657 -2580Putte

Adviesbureau Dirk De Groof treedt op als algemeen bouwkundig studie- en adviesbureau. We zijn gespecialiseerd in verscheidene activiteiten waarmee architecten, projectontwlkkelaars en bouwheren te maken krijgen tijdens het bouw-, verbouw- ...

Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Ap/art Bouwadvies

Maasfortbaan 203 -2500Lier

Zowel op industrieel als op kmo-niveau en meer bepaald in de kantoorwerekd bestaat de nood aan snelle, doelgerichte en op maat uitgewerkte interieurontwerpen en interieurvormgeving.

Bouwadvies Eric Creve

Kerkhofstraat(wal) 2 -2800Mechelen

Well

Cesar Van Kerckhovenstraat(hin) 110 -2880Bornem

Well Milieuadvies contact e-mail Well - Overzicht WELL richt zich op de gebruikers van het buitengebied en levert gepersonaliseerde diensten: Milieuadvies, Bouwadvies, Waterzuivering, Regenwatergebruik, Bedrijfsbegeleiding Voor al deze diensten worde