U zocht op: bouwen appartementen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Multiclima-ferlin

Terluchtestraat 42 -8020Ruddervoorde

Multiclima-Ferlin installeert energiezuinige technieken ventilatie, luchtverwarming, vloerverwarming, koeling, sanitair en centrale stofzuigsystemen. Alle systemen conform de EPB reglementering en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Bouwonderneming Christiaens

Legeweg 155 -8020Oostkamp

De realisaties van Christiaens N.V. omvatten appartementsbouw, villa- en woningbouw, bouw van kantoren en de constructie van openbare gebouwen. Ook met renovatiewerken en bouwprojecten in de sociale sector hebben wij ervaring.

Red Morpho

Rododendrondreef 12 -8020Oostkamp

BARA GROUP - Belgium. International lifestyle furniture.

Algemene Bouwonderneming Demeyer

Kwadeplasstraat 83 -8020Oostkamp

DM Zwembaden is gespecialiseerd in zwembadplaatsing, -onderhoud en -renovatie. Maar ook (en vooral) in pvc-afdichtingen. Voor zwembaden, vijvers, onder- en bovengrondse spaarbekkens, en platte daken.

īt Hoveke

Legeweg 157 C -8020Oostkamp

Rammant Consulting

Papenvijversstraat 25 -8020Oostkamp

Pleisterwerken Decloedt Franky

Langeplasdreef 1 -8020Oostkamp

Onze firma voert zowel binnen- als buitenpleisterwerk, cementeerwerk en kalei werk uit. Zowel voor nieuwbouw, renovatie, grote of kleine werken.

Leenknegt

Bornebeekstraat 2 -8020Oostkamp

Leenknegt NV is een professionele onderneming, reeds meer dan 40 jaar actief in de elektrotechnische sector. Leenknegt NV biedt een totaalpakket van hoogkwalitatieve diensten en producten aan voor oa. de industriële, tertiaire en

Alvanbouw

De Leiteweg 6 -8020Oostkamp

Maveau

Lieverstedestraat 11 -8020Oostkamp

Maveau HomeKennismakingDakwerkenRenovatieBouwprocesRealisatiesContact Maveau, Maveau

Etw

Terluchtestraat 42 -8020Oostkamp

Luchttechniek te Ruddervoorde is gespecialiseerd in ventilatiesystemen.Met 35 jaar ervaring in productie, plaatsing en service zijn wij een voorloper in luchttechniek.

A & D Products

Kastanjedreef 6 -8020Hertsberge

Alle inbraak- brandbeveiliging en camerabewaking voor woning, appartement, winkel, bedrijf aan super voordelige prijzen. Gratis offerte op maat.

Www-soft

Kapellestraat 124 -8020Oostkamp