U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Algemeen Bouwbedrijf M.c.m.

Energieweg 12 -2390Malle

Al 3 generaties lang bouwen wij met mensen voor mensen. Een hechte groep die luistert en zoekt naar de beste oplossingen samen met u.

Expo Z

Wijngaardstraat 1 -2390Malle

ll the way is the only way to go vindt standenbouwer Expo Z. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw van beursstanden voor nationale en internationale events en beurzen krijgt u bij Expo Z altijd één garantie: het wauw-effect.

Willemsens En Zonen

Brechtsesteenweg 45 -2390Malle

Het team van Willemsens & Zn bestaat uit loodgieters, chauffagisten, metsers, dakwerkers, elektriciens, vloerders en tegelzetters… Allen stuk voor stuk gekozen voor hun vakbekwaamheid. Ook het team van onderaannemers werd onder dezelfde loep gekozen.

Primewood

Ambachtsstraat 23 -2390Malle

Skimmo

Lacroixlaan 15a -2390Malle

Roku

Jagersweg 35 -2390Malle

V&G is distributor of Star printers, metrologic barcode scanners, monitors, Avantis cd servers, etc. V&g website star, star printers, distributor, metrologic, barcode scanners, monitors, avantis, epson, servers, hardware

Erfgoed & Visie - Edith Vermeiren Architect

Lierselei 84 -2390Malle

architectenbureau Erfgoed en Visie uit Malle - Een architectenbureau voor restauratie en renovatie, een adviesbureau voor erfgoedprojecten en ontwikkeling van concepten voor ontsluiting, herbestemming en beheer van erfgoedprojecten. Enkele belangrijk

Get

Antwerpsesteenweg 107 -2390Malle

GET levert als Benelux marktleider al meer dan 50 jaar systemen voor time en security aan (middel)grote bedrijven. Eigen oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning en urenregistratie. Toegangscontrole, CCTV en gedntegreerde security.

Maes Leo

Irislaan 5 -2390Malle

De firma Leo Maes bvba is al meer dan 30 jaar actief in de interieursector. Wij spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en plaatsen van complete interieuroplossingen.