U zocht op: bouwen van kantoren

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Warsco Units

Slingerweg 20 -3600Genk

Verhuur en verkoop van tijdelijke en permanente accommodatie. Kwalitatieve modulaire gebouwen, kantoren, vergaderruimten, klaslokalen ...

Infoweb

Oude Markt 12 -3600Genk

Infoweb Internet Solutions - Together we build your business.Infoweb staat voor een uitgebreid pakket aan internetdiensten gekoppeld aan een unieke service.

Brupaint

Henry Fordlaan 86 -3600Genk

Brupaint verzorgt hoofdzakelijk schilderwerken voor particulieren en bedrijven, maar kan na 35 jaar in het vak een totaaloplossing vooruw interieur of een volledige renovatie van uw exterieur aanbieden.

Encon Ingenieursbureau

Neerzijstraat 49 -3600Genk

ENCON is een ingenieursbureau, gespecialiseerd in het verlenen van energieadvies, met de nadruk op efficiënt energiegebruik. Encon is actief op alle domeinen van de energie. Encon Ingenieursbureau - Energiebesparingen

Machiels Building Solutions

Mondeolaan 5 -3600Genk

Machiels Building Solutions (MBS) is de grootste Belgische industriële producent van houten bouwelementen (muren, vloeren, daken).

Claes W. Construction

Winterbeeklaan 35 -3600Genk

Claes W. CONSTRUCTION is dus de partner bij uitstek voor al uw afbraak- sloop en stripwerkzaamheden. Maar ook voor klusjes en projecten van A tot Z kan u rekenen op Claes Wouter.

Inter Systems

Woudstraat 3 -3600Genk

Inter-Systems is gespecialiseerd in de bouw van toilet- en douchecellen voor kantoorgebouwen, scholen en sportinstellingen, evenals in de productie van omkleedcabines en lockers.

Stone Unit

Kompellaan 11 -3600Genk

Stone Unit is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseert in stalen constructies en gevelbekledingen voor de woning en industriebouw.

B&g Agricultural Buildings

Horizonlaan 21 -3600Genk

B&G is reeds tot een vaste waarde in de agrarische bouwsector uitgegroeid. Sinds de oprichting begin 2009 kan het dan ook reeds tal van referenties voorleggen, en dit zowel in de rundvee, varkens als pluimveesector.

H.t.r. Dakwerken

Lentelaan 31 -3600Genk

HTR Dakwerken: met ons loopt alles van een leien dakje Alle dakwerken HTR Dakwerken in Genk werkt op overzet-, platte, en hellende daken. Ook voor isolatie- en gyprocwerken kunt u op ons rekenen.

A.m.w.p.

Seinhuisstraat 5 -3600Genk

Cf-ventilatie Team

Cockerillplaats 14 -3600Genk

CF-Ventilatieteam voorziet in een totaalpakket, gaande van het omvormen van ontwerpstudies naar uitvoeringsplannen tot het afregelen van de geplaatste ventilatiesystemen.

Elenco

Slamstraat 5 -3600Genk

Elenco is gespecialiseerd in bedrijfsautomatisering en alles wat daarbij komt kijken. Wij gebruiken uitsluitend de nieuwste technieken waarmee wij onze klanten helpen hun producten sneller, preciezer en veiliger te produceren.

Nordag

Toekomstlaan 19 -3600Genk

Maes Totaalprojecten

Horizonlaan 26 -3600Genk

Naast de verkoop zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van uw installaties.Nauwkeurig onderhoud en reiniging behoren verder ook tot onze servicespecialiteiten.Door het toepassen van thermische fotografie en vermogensmetingen zorgen wij voor

Eden Design

Woudstraat 5 -3600Genk

Eden design Automation is hoofdzakelijk actief in:- elektriciteitswerken en bordenbouw- automatisatie van huis/ gebouw- industriële automatisatie- onderhoud van elektrische machines/installaties- verlichting- parlofonie/videofonie

Flexmail

Jaarbeurslaan 29 -3600Genk

Flexmail is een krachtig en veilig e-mailmarketing platform dat professionele e-mailcommunicatie voor iedereen binnen handbereik brengt. Vertrouw op Flexmail om duurzame relaties op te bouwen met klanten, leveranciers, medewerkers

Higenius

Nieuwpoortlaan 15b -3600Genk

Wij zijn HiGENiUS. In de eerste plaats een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Klopt helemaal, maar eigenlijk zijn we veel meer dan dat.

Marchetta Industries

Marcel Habetslaan 30 -3600Genk

Iedere familie is uniek. Daarom willen wij zorgen voor de best mogelijke thuis. Een woning op maat van al die verschillende mensen en wensen, plannen en dromen.

Coforce

Berenbroekstraat 21 -3600Genk

Recep Karabacak

Kruisbosstraat 24 -3600Genk

Jeffensell verzorgt het hele traject van product(ie) uitbesteden. Leverancier onderzoek in Azie en Oost-Europa, quality control, logistiek, douane, etc.. Wilt u een product elders laten produceren Jeffensell is uw partner!

Cooms

Vaartstraat 30 -3600Genk

Foresco Packaging

Eikelaarstraat 32 -3600Genk

Van houthandelaar groeiden we uit tot een heuse verpakkingsspecialist. Vandaag staan we met onze groep en deelbedrijven bekend om onze snelle service, inventieve oplossingen en duurzame en kostenbewuste aanpak.

Il Granito

Toekomstlaan 2 -3600Genk

natuursteenbedrijf,specialiteiten,granito,graniet,marmer,copyrightA ,route,pagii,like,over,home,site,free,please,visit,this,your,what,want ilgranito.tk

Vastgoedkantoor Marvy

Dieplaan 67 -3600Genk

Welkom bij Vastgoedkantoor MARVY n.v. Marvy,verhuur,verkoop,te huur,te koop,huur,koop,woningen,woonhuizen,onroerend goed,vastgoed,vastgoedkantoor,immo-kantoor,immobiliën,rentmeester,huizen,appartementen,gronden,verhuren,verkopen,garages,villa,plaatsb

Brim

Jaarbeurslaan 23 -3600Genk

Bruno Service Station. Dankzij ons netwerk van 17 service stations verspreid over Limburg kunt u overal kwaliteitsvolle brandstoffen tanken. Geniet met de Bruno tankkaarten van vele voordelen.

Twondo

Bergbeemdstraat 113 -3600Genk

car, audio, caraudio, tuning, telefonie, sakal, mobile, dakscherm, monitor, hertz, audisson, dsc, toebehoren, telenet, indi, interelectra, essent, waterschei,bergbeemdstraat, 113, 3600 genk, limburg, phoenix gold, kenwood, pioneer, alpine, eartquake,