U zocht op: bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Euro - Cablage

Dynastiestraat 82 -1982Zemst

Kwaliteitsvolle oplossingen en producten voor projecten in sectoren zoals industrie , energie , tertiaire , bouw, telecom, petrochemie, zonnepanelen , windmolens, gasexplosie risicosites, ...

De Coene

Driesstraat 15 -1982Zemst

Vmo Construct

Steenbergstraat 16 -1982Zemst

Elsa Bouw

Driesstraat 59 -1982Elewijt

Aannemer Totaalrenovatie & Ruwbouwwerken. httpselsabouw.be

Casbel Industry

Lange Ravestraat 69a -1982Zemst

Wij zijn doeners, bouwers, plaatsers. Op basis van onze ervaring en expertise, gaan we uw bouw- en/of renovatiedromen aftoetsen aan de concrete en technische haalbaarheid ervan. En dat vertalen we in materialen, vakmanschap en een transparante offerte.

Tuinaanleg Parmentier

Pater Penninckxstraat 6 -1982Zemst

Meer dan 20 jaar ervaring in aanleg en onderhoud van tuinen.

Verintec

Tervuursesteenweg 611 -1982Weerde

Vele bedrijven trachten uit te besteden in India. Ter plaatse zijn er immers veel metaalbedrijven die werken naar Europese normen. Zij stellen personeel te werk met een uitstekend opleidingsniveau, goede taal- en vakkennis.

Lekdetectie

Boudewijnlaan 18 -1982Zemst

Jaren ervaring in lekdetectie gecombineerd met onze familiale technici en hoogtechnologische meetapparatuur zorgen voor een exacte en onafhankelijke expertise bij het opsporen van kanalisatieproblemen.

Ecowatt - Vandenbroecke

Tuilstraat 32 -1982Zemst

Een aangename verwarming, een goede ventilatie en stromend warm water… Ze bepalen voor een groot deel het leefcomfort van je woning. Zowel voor een nieuwbouw als voor een bestaande woning biedt Ecowatt energiezuinige en duurzame oplossingen.

Herman Desmet Fotografie

Hertevoetweg 30 -1982Zemst

Ben je van plan om je woning te verkopen of te verhuren? Of ben je architect, renovatiefirma of bouwbedrijf en heb je foto`s nodig van je project? Wil je als immokantoor gebruik maken van professionele vastgoedfotografie?

Magnus Business Gifts

Vredelaan 104 -1982Weerde

Magnus Business Gifts te Vilvoorde Magnus Business Gifts magnus business gifts vilvoorde relatiegeschenken villeroy boch lamy rosle bic post its personeelsgeschenken loyaliteitsprogramma spaarsysteem spaaractie gadgets incentives pierre balmain mc fo