U zocht op: bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Nordicconstruct

Diestse Steenweg 93 -3200Aarschot

Bij Nordicconstruct krijgt de samenwerking met de klant en de tevredenheid van de klant de hoogste prioriteit. Met deze eigenschappen en een hoop doorzettingsvermogen garanderen we zowel een hoge klanttevredenheid als een vlotte samenwerking.

Metal Aarschot

Dubbeekstraat 112 -3200Aarschot

Metal Aarschot, masters in metalworking.Producent van precision mechanics enmechatronical assemblies.

Besteel

Nieuwlandlaan 87 -3200Aarschot

Bij beSteel geloven we volop in de toekomst van staalframebouw, een revolutionair alternatief op de traditionele bouwmethodes.

Techno - Sales

Betekomsesteenweg 69 -3200Aarschot

Techno Sales is één van de belangrijkste Belgische leveranciers van hoogwaardige folieverpakkingen. Onze producten zijn geschikt als transportverpakking of industriële verpakking voor de chemische nijverheid, de bouwsector, food- en non food-industri

B Plus

Nieuwlandlaan 6 -3200Aarschot

B+ Villa`s is a belgian company specialized in construction, renovation and interior decoration in Belgium and abroad. The True art of Living B+, Villa`s, bplus, construction, renovation, interior decoration, villas, villa, nieuwbouw, renovatie, inte

Bouw- En Constructiebedrijf Ve-ra-bo

Gaston Geenslaan 64 -3200Aarschot

Vandaag de dag is Ve-Ra-Bo bezig met veranda’s bouwen, aluminium ramen en deuren ontwerpen en plaatsen, en renovatieprojecten. Onze kernactiviteit is nog steeds verandabouw, maar onze totaalprojecten en renovatiewerken hebben populariteit gewonnen.

Menerga

Nieuwlandlaan 133 -3200Aarschot

Klimatiseren, ventileren en koelen met een minimum aan energie. Gespecialiseerd in energieterugwinning en gebruik van hernieuwbare energie bij klimatisatie en ventilatie.

D.s.v.

Ter Heidelaan 69 -3200Aarschot

DSV is een algemeen bouwbedrijf en richt zicht zowel tot openbare besturen als tot klanten uit de industrie. DSV voert werken uit in de wegenbouw en doet aan nieuwbouw en renovatie van gebouwen.

Vergo Inox

Meertselstraat 78 -3200Aarschot

VERGO-INOX werd opgericht in 1992 en stelde een vijftal werknemers tewerk.De hoofdactiviteit was toen voornamelijk gericht op het installeren van leidingwerk in zuivelfabrieken en brouwerijen over gans Vlaanderen.

Ijzerwinkel

Herseltsesteenweg 27-29 -3200Aarschot

Johny Swinkels En Co

Ossebrugstraat 1 -3200Aarschot

Swinkels & Co zorgt voor de grondwerken voor aanleg of heraanleg van uw tuin zodat het terrein zaai- en plantklaar ligt voor uw nieuwe tuin. Ook bij de grondwerken voor de aanleg en renovatie van zwembaden, zwemvijvers en natuurvijvers ..

Free Time Center

Grote Markt 28 -3200Aarschot

Freetime is het woonwarenhuis bij uitstek voor iedereen die van een mooie en gezellige woning houdt.Met ons breed assortiment en correcte prijzen bieden we je alles om van je huis een thuis te maken.

Van Meensel

Rillaarsebaan 139 -3200Aarschot

Gebr. Van Meensel H. & H. F.V. te Aarschot: de beste! Gebr. Van Meensel H. & H. F.V. gebr. van meensel h.&h.f.v.,aarschot,belgique,belgium,belgië,belgien,proximedia,landbouw,landbouwerken,loonwerken,akkerbouw, Belgique,Belgium,België,Belgien,Proximed

Promobat +

Ter Heidelaan 54a -3200Aarschot

een stukje paradijs op aarde

Den Anker

Elisabethlaan 61 -3200Aarschot

DEN ANKER voor de doe-het-zelver in Aarschot en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor ijzerwaren, handgereedschap, elektrisch gereedschap, sanitair, elektriciteit, tuingereedschap, alsook voor bouwgereedschap, renovatie- & decoratiemateriaal in ...

D-service

Nieuwlandlaan 47 -3200Aarschot

Superbeton

Betekomsesteenweg 124 -3200Aarschot

Het bedrijf is in het bezit van een VCA* certificaat en is actief in België.SUPERBETON bvba bezit 60 jaar ervaring op het vlak van infrastructuurwerken en geniet hierin een uitstekende reputatie.

Infinimmo

Nieuwrodese Steenweg 21 -3200Aarschot

Bouw- En Constructiebedrijf Ve- Ra- Bo

Nieuwlandlaan 32 C -3200Aarschot

VE-RA-BO produceert en plaatst veranda`s, ramen en deuren. VE-RA-BO verzorgt ook de volledige verbouwing en uitbreiding van huizen, inclusief de afwerking, de binneninrichting en de aanleg van terrassen en tuinen.

Garant Bouw

Albertlaan 30 -3200Aarschot

Ceramica Andalucia --- Import Spaanse keramiek Wil je op de hoogte blijven van onze acties klik dan hier. eindejaarsactie Klik hier om te zien of u één van de gelukkige winnaars bent! Openingsuren: van dinsdag tot vrijdag van 9.30u tot 18u zaterdag v

Brouwerij Wolf

Betekomsesteenweg 76 -3200Aarschot

Tops@home

Leuvensesteenweg 59-61 -3200Aarschot

V.d. Plastics

Nieuwlandlaan 25 -3200Aarschot

Kunststofmaterialen voor de bouw - isolatiematerialen( Styrodur-Rockwool-Isover-Eurothane-Marmox-Foamglas-... )

Luyten Automation

Nieuwlandlaan 24 B -3200Aarschot

uw partner in bedrijfsautomatisatie HOME luyten automation,bedrijfsautomatisatie,factory automation,bordenbouw,control panels

Cyriel Aerts

Papenakkerstraat 55 -3200Aarschot

Bent u particulier of ondernemer en bezig met (ver)bouwen of renoveren? Dan installeren wij de beste centrale verwarming voor u in Aarschot.

Pumptech

Nieuwlandlaan 12d -3200Aarschot

PumpTech is ontstaan uit specialisten in pompen met 80 jaar ervaring in pompen en pompinstallaties.

Coraco

Gaston Geenslaan 13 -3200Aarschot

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.

Delta - Vloer

Herseltsesteenweg 279 -3200Aarschot

Onze zaak werd in 1995 geopend. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment vloertegels voor binnen en buiten, wandtegels, keukentegels, natuursteen, parket en laminaat. Daarnaast vindt u bij ons ook alle benodigdheden voor het plaatsen en onderho

Bne Architecten

Leuvensesteenweg 96 -3200Aarschot

Jacobs Koel

Rillaarsebaan 61 -3200Aarschot

Jacobs Koel is gespecialiseerd inairconditioning, warmtepompen,koelinstallaties en vriesinstallaties. Aangezien we uitsluitend kwaliteitswerk willen leveren, werken wij enkel met betrouwbare merken zoals Daikin, Argo en Sanyo.

Geerimmo

Ter Heidelaan 54a -3200Aarschot

Ecobouw

Gaston Geenslaan 94 -3200Aarschot

B-construct

Demerstraat 30 -3200Aarschot

Mare

Leuvensesteenweg 171 -3200Aarschot

United Contractors Team

Nieuwlandlaan 83 -3200Aarschot

United Contractors Team: industrieel onderhoud, las en constructiewerken en machinebouw!Het rendement van uw productieproces is zeer sterk afhankelijk van een degelijk onderhoud van het machinepark. Hiervoor hebben wij de juiste mensen in huis.

Eibli

Leuvensesteenweg 388 -3200Gelrode

index This web page requires Javascript! Cette page web nécessite le Javascript! Diese Webseite benötigt Javascript! Voor deze internetpagina is Javascript vereist! [] [Web Creator] [LMSOFT]

Trim Electronics

Langdorpsesteenweg 63 -3200Aarschot

Roelants Glas

Leuvensesteenweg 210 -3200Aarschot

Als Aarschots familiebedrijf zijn we al 4 generaties lang in de glassector aanwezig. In die tijd zijn we van een klein lokaal magazijn uitgegroeid tot een professionele onderneming waarbij een volledige oplossing op maat centraal staat.

Rotsvast

Nijverheidslaan 1 -3200Aarschot

Renier Natuursteen | skip/continue| __________________________________________________________________________________________________ Last update: 21-8-2007 | ©2002 Renier natuursteen | legal | design

Rsv Centrale

Nieuwlandlaan 64 -3200Aarschot

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in vloerverwarming, centrale verwarming en sanitair, gebruiken de modernste technieken en werken enkel met de meest gekende merken. Wij verzorgen de verwarming zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Zagerij En Houthandel De Motte

Mottestraat 20 -3200Aarschot

De Motte nv is een houtzagerij die gespecialiseerd is in het zagen van Beuk, Eik en Es op bool. Maar ook andere boomsoorten zagen wij voor u.

Aarschot Paint

Liersesteenweg 159 -3200Aarschot

Landmeterskantoor Peeters - Torfs

Leuvensesteenweg 25 -3200Aarschot

beëdigd landmeter-expert en schatter in je buurt

David Jans

Herseltsesteenweg 271 -3200Aarschot

Ecocell

Nieuwland 4c -3200Aarschot

Sanivera

Herseltsesteenweg 280 -3200Aarschot

H.c.s.

Demerstraat 1 -3200Aarschot

Tavernes restaurants algemeen feesten aannemers zalen verhuur bedrijfsfeesten feest architect feesten coordinatie banketten organisatie restaurants franse keuken restaurants vlaamse keuken recepties organisatie tafelhouders productvoorstellingen person

Elsen Traktor

Nieuwlandlaan 13 -3200Aarschot

De verdeling en onderhoud van landbouwmachines, tractoren, aannemersmachines & grondverzetmachines behoren tot de kernactiviteiten van Elsen Traktors uit Aarschot (Vlaams-Brabant).

Renier Natuursteen

Nijverheidslaan 1 -3200Aarschot

Renier Natuursteen | skip/continue| __________________________________________________________________________________________________ Last update: 21-8-2007 | c2002 Renier natuursteen | legal | design

Egco Snel-dienst

Zandstraat 11 -3200Aarschot

Zo kan u steeds bij de snel-dienst.be terecht voor slotenmakers, loodgieters, ruim-ontstoppingsdienst, glazenmakers, elektriciëns...Het werkgebied van de snel-dienst.be is gans Vlaanderen en Brussel.

Aqua-health

Diestse Steenweg 93 -3200Aarschot

Aqua-Health te Aarschot is specialist in spas, massagebaden, binnen- en buitensaunas, verdeler van Kota Sauna en Kelo Sauna, inox zwembaden Aqua-Health :: Spas, massagebaden, saunas, zwembaden - Een spa of sauna

Vakhandel Hendrickx& Co

Betekomsesteenweg 57a -3200Aarschot

Teakland

Spoorwegstraat 2 -3200Aarschot

Teakland home & garden waresEen compleet aanbod aan tuinmeubelen en tuinsets op maat. Verschillende topmerken aan de aantrekkelijkste prijzen! Verras jezelf en je gasten in stijl!

Pieter Smit Belgie

Oude Mechelse Baan 150 -3200Aarschot

Pieter Smit Group HOMEPAGEDIENSTENPROJECTENOVER PIETER SMITCONTACT English version » Polska wersja » Welkom bij Pieter Smit De Pieter Smit Groep richt zicht op logistieke en aanverwante diensten ten behoeve van theater, pop & rock, entertainment en m

Wyvaco

Schaluin 12 -3200Aarschot

Coblo produces quality plywood Coblo nv multiplex,beuk,populier,robusta,technoply,sperrholz,plywood,construction,design,buche,pappel

Jopie

Spoorwegstraat 2 -3200Aarschot

Roex

Betekomsesteenweg 69 -3200Aarschot

Armand Mathijs Projects

Vorsenzang 2 -3200Aarschot

Dat is de filosofie waarmee Armand Mathijs jouw gedroomde tuin vorm geeft, aanlegt en onderhoudt. Zo kan je 12 maanden per jaar volop genieten van de ‘groenste kamer’ van je woning.

Seris Technology

Kleine Mechelsebaan 52 -3200Aarschot

Uw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt voor onze samenwerking. U vertelt ons hoe u het wilt en wat u doelstellingen zijn en BSC ontwikkelt een totaal consept dat resulteert in een efficiënter en hoger niveau van beveiliging voor uw bedrijf.

Aarschotse Verwarmingscentrale D. Van Den Broeck

Betekomsesteenweg 74 -3200Aarschot

Aarschotse Verwarmingscentrale D. Van Den Broeck bvba Aarschotse Verwarmingscentrale D. Van Den Broeck BVBA verwarming,ventilatie,sanitair,plaatsing,onderhoud,herstelling

Huis Ingelberts

Bogaardenstraat 19 -3200Aarschot

Unata

Nieuwlandlaan 85 -3200Aarschot

U zoekt een gepaste oplossing voor bv. een rollenbaan, een bandtransport, een kettingtransport, draaimodules, karren, liften, pendels, riemtransport, schakelbanden, stackers, transportbanden of een combinatie van deze systemen?

Tapiroe

Leuvensesteenweg 48 -3200Aarschot

Tapiroe - tapijten, vloerbekleding, parket, wandtapijten oosterse decoratie, eigen plaatsingsdienst, die fegno, karelia, marty, quickstep, desso, louis de poortere, lano, forbo krommenie, novilon, marmoleum, artoleum, sommer, dlw linoleum, wools of n

Carrosserie Valkenaers

Leuvensesteenweg 454 -3200Aarschot

Constructiebedrijf Carrosserie Valkenaers in Aarschot Constructiebedrijf Carrosserie Valkenaers in Aarschot Constructiebedrijf Carrosserie Valkenaers in Aarschot