U zocht op: bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Boa Constructor

De Vunt 13 -3220Holsbeek

toeleveranciers van bouwgereedschappen, bouwtoebehoren, bevestigingsmaterialen en werkkledij. Inrichting van bedrijfsvoertuigen, dakdragers en glasrestelen.

B & F Aluwerken

Kortrijksebaan 7a -3220Holsbeek

In Holsbeek (Vlaams-Brabant) vind je de firma B&F Aluwerken, gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van aluminium veranda’s, pergola’s, carports, en ramen en deuren.

Pans - P & D

Pleinstraat 61 -3220Holsbeek

Godts

Horebeekstraat 4 -3220Kortrijk-dutsel

godts grond en afbraakwerken

Mertens Eco Solutions

Kortrijksebaan 85a -3220Holsbeek

Zoek je als bouwondernemer, syndicus of eigenaar naar een échte oplossing voor de aanvoer of afvoer van water in een gebouw? Wij ontwikkelen en installeren pompsystemen van hoge kwaliteit.

H.lissens En Zoon

Bruul 43 -3220Holsbeek

Lissens.be - Lissens Resources and Information. This website is for sale! Related Searches: Lissens| Car Audio| CDs| Cellular Phones| Computers| Food| Hifi| Laptops| Movies| MP3s| lissens.be This domain may be for sale by its owner! Language: English

Teak7

Pleinstraat 23a -3220Holsbeek

interieurbouwsels, winkelinrichting, interieurarchitect, interieurprojecten. Eigenatelier met machinepark waar wij keukens, dressings, badkamerkasten en kantoormeubelen realiseren.

Voo.do

De Vunt 12 -3220Holsbeek

Alle competenties verenigd onder een dak.

A.c.c.

Houwaartsebaan 13 -3220Holsbeek

Naast het verdelen van bouwmaterialen verzorgt André Celis ook de recyclage van afvalstoffen voortgebracht uit renovatie, afbraak en nieuwbouw: bouwafval.Ons uniek recyclagecentrum te Lubbeek was te klein geworden. In 2008 verhuisden we naar de ...

Claes En Co

Galgenbergstraat 18 -3220Holsbeek

Tempo Groep

Leuvensebaan 115 -3220Holsbeek

Heroes En Co

Molenstraat 24 -3220Holsbeek

Immo Verbist

Benedenstraat 18 -3220Holsbeek

Immo-Verbist HomeOns AanbodOver OnsLinksContact Verkoop Woningen Appartementen - Studio's Bouwgronden Andere Verhuur Woningen Appartementen - Studio's Andere Contact Ik wens te kopen... Ik wens te verkopen... Ik wens te huren... Ik wens te verhuren..

Escoplus

Meesberg 22 -3220Holsbeek

Escoplus® voegt aan de traditionele markt een belangrijke dimensietoe: naast het ontwerpen en uitvoeren van moderne duurzameinstallaties werken wij ook naar een maximale CO2 besparing en circulaire economie.

Syr Oceanic - Water Treatment

De Vunt 15 -3220Holsbeek

Syr Oceanic - Water treatment is zowel actief in huishoudelijke sfeer, als in de industriewereld waar we sinds jaren installaties plaatsen en onderhouden.

Condair

De Vunt 13 -3220Holsbeek

Groothandel in meettoestellen, loodgieters- en verwarmingsmateriaal

Boomkwekerijen Van Goidsenhoven

Kortrijksebaan 54 -3220Holsbeek

Boomkwekerij Van Goidsenhoven cv. Boomkwekerijen Van Goidsenhoven cv. Boomkwekerij, Tuinaanleg, Tuinarchitectuur, Plantencentrum, planten, bomen, struiken, populieren, tuinaanleg, Holsbeek, Vlaams-Brabant

Van Cleynenbreugel Bart

Leuvensebaan 358 -3220Holsbeek

Met meerdere jaren ervaring in de sanitaire sector en cv startte zaakvoerder Van Cleynenbreugel Bart in 1990 een eigen zaak gespecialiseerd in alle verwarming- en sanitairtechnieken.

Burges Geoconsult

Beemdpad 2 -3220Holsbeek

Geotechnisch grondonderzoek met aansluitend funderingsadvies, wordt uitgevoerd met behulp van sonderingen en zal voorkomen dat u bouwt op onstabiele grond.BURGES Geoconsult is hierin gespecialiseerd.