U zocht op: bouwen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


2b-safe

Tiensesteenweg 129a -3380Glabbeek

Ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in de bouwsector en actief over heel België

Kestens Aannemingen

Walmersumstraat 1a -3380Glabbeek

Zowel in staal, roestvrij staal als aluminium is de firma een gevestigde waarde voor haar werken in industriële montages en metaalconstructies zoals draagstructuren, trappen, bordessen, piping en interne transportsystemen.

Stijn Pans

Bunsbeekdorp 3 -3380Glabbeek

Home  Alarmsystemen * Camerabewaking * Brandbeveiliging * Toegangscontrole * ConsultingTelefooncentrales * Electriciteit * Parlo- en Videofonie * Netwerken * Domotica * Automatisatie Stijn Pans BVBA Bunsbeekdorp 3a B - 3380 Bunsbeek Tel.: 016/77.0

Sollec

Tiensesteenweg 146 -3380Bunsbeek

SOLLEC is een jong en dynamische bedrijf dat zich toelegt op elektrische installaties. Voor elke klant gaan wij tot het uiterste om perfect maatwerk en kwaliteitsvolle oplossingen te bieden. Op deze website stellen wij onze diensten en producten.

Tegaal

Vlaasstraat 8 -3380Glabbeek

TEGAAL v.o.f. is een jong en dynamisch bedrijf in vloer- en tegelwerken, met een vakmanschap dat werd opgebouwd vanuit een brede en jarenlange ervaring, en met liefde voor het vak.

T.m.c. Security

Schoolstraat 49 -3380Glabbeek

TMC Security - Alarmsystemen, TV Vlaanderen, Camerabewaking TMC SECURITY B.V.B.A. - Home TMC Security, Alarmsystemen, TV Vlaanderen, Camerabewaking

Gepa Grondwerken

Ruekenbosstraat 18 -3380Glabbeek

Presona Kestens

Walmersumstraat 1a -3380Glabbeek

Vandaag is Kestens Montage een dynamisch bedrijf met een vijftigtal geëngageerde en gemotiveerde medewerkers,gespecialiseerd inde bouw van metaalconstructies in staal, roestvrij staal of aluminium, interne transportsystemen, industriële montage,

Abesco

Tiensesteenweg 79 -3380Glabbeek

ABESCO werd in 2001 opgericht door een 10-tal voormalige collega`s preventieadviseurs / milieucoördinatoren die de wil hadden in totale onafhankelijkheid bedrijven te ondersteunen op het vlak van veiligheid en milieu.

Troonen L & N

Grotestraat 17 -3380Glabbeek

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Onze ervaren specialisten gaan elke dag opnieuw op pad om alle producten blind te proeven en te keuren. Met geduld, en vooral heel veel toewijding.

Rudi Bogaerts

Tiensesteenweg 35 -3380Glabbeek

Ons bedrijf heeft jaren ervaring op het vlak van technische installaties zowel voor KMO`s als particulieren voor wat betreft alle toepassingen met betrekking tot verwarming, sanitair en zonne-energie.

Integrum

Tiensesteenweg 58 -3380Glabbeek