U zocht op: bouwmateriaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Van De Velde Beton

Schaapheuzel 2 -1745Mazenzele

De firma Van de Velde Beton verdeelt een uitgebreid gamma betonartikelen. Alle soorten klinkers, van kasseiklinkers tot gewone straatklinkers, Benor betondallen, boordstenen, palissaden, watergreppels, allerlei soorten afsluitingspalen en afsluiting.

Algemene Bouwonderneming Bacobo

Perreveld 24 B -1745Opwijk

Algemene bouwonderneming Bacobo BVBA BVBA Bacobo is een bouwonderneming die gespecialiseerd is in verbouwingen. Een onderneming die gebruik maakt van kwaliteitsvolle bouwmaterialen die enkel verwerkt worden door vakbekwame mensen, die precies weten w

Karaf

Kalkestraat 33 -1745Opwijk

Cooltech Opwijk

Langeveldstraat 62 -1745Opwijk

Van Biesen - Everaert

Eeksken 85 -1745Opwijk

VBE is gekend als specialist in de verkoop van bouwproducten. Om onze positie als specialist te behouden en verder uit te bouwen, stellen wij hoge eisen naar een flexibele organisatie en investeren zowel in producten als diensten.

New Mertens Aqua Engineering

Klei 193 -1745Opwijk

MAE is een familiebedrijf gespecialiseerd in de verkoop, installatie en reparatie van alle waterpompen, beregeningen, zwembaden, vijvers en opslagtanken, spa`s, sauna`s,.. . Voor het boren van een waterput kan u ook bij ons terecht.

Kwacoon

Heerbaan 7 -1745Mazenzele

Ontspanning en welzijn krijgen een steeds belangrijkere plaats in huis.Dankzij betaalbare prijzen en een uitgebreid gamma producten is Kwacoon leader op de Europese markt inzake invoer en verdeling van ontspannings- en welzijnsartikelen.