U zocht op: bouwmateriaal

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Decobill

Liersesteenweg(kessel) 26 -2560Nijlen

DECOBILL LEVERT HOOGWAARDIGE SCHILDER- EN INTERIEURWERKEN, ZOWEL IN ALS RONDOM JOUW WONING OF ZAAK EN LEGT DE NADRUK OP EEN DEGELIJKE AFWERKING EN EEN PRIMA KWALITEIT.

Vanbo

Herenthoutsesteenweg 45 -2560Nijlen

Als geregistreerd aannemer ruwbouw hebben wij bijna twintig jaar ervaring met renovatie en nieuwbouw van eengezinswoningen, villa's en appartementen.Om kosten te besparen beslissen heel wat mensen de handen uit de mouwen te st

The Cleaner

Bouwelsesteenweg 303 -2560Nijlen

Proklom

Salvatorbaan(kessel) 16 -2560Nijlen

Allround Creations

Berkendal 8 -2560Nijlen

Wij staan in voor alles wat in en rond uw woning hersteld dient te worden, zowel storingen als uitbreidingen in verlichting, elektrische en sanitaire installaties.

Tuin- En Hobbycenter Hens

Katerstraat 112 -2560Nijlen

Met als inspiratie het shop-in-shop concept kan je bij ons een uitgebreid assortiment aan producten in de afdelingen ‘Tuin’, ‘Dier’, ‘Hobby’ en ‘Huis’ vinden. We staan garant voor kwaliteit met een uitstekende na-service. Je kan er dan ook zeker ...

Schelles En Zonen

Bouwelsesteenweg 303 -2560Nijlen

Rgb

Industrielaan 2 -2560Nijlen

RGB specialiseert zich in alternatieve energiesystemen voorparticulieren en bedrijven. Wij garanderen een totaalservice,inclusief elektriciteit- en loodgieterijwerken.Zaakvoerders: Raf en Bart Geerts.

Van Hirtum Geudens

Broechemsesteenweg 281 -2560Nijlen

Goormans

Broechemsesteenweg 303 -2560Nijlen

Het assortiment vloeren en tegels is sinds kort online te raadplegen via deze website. Sinds kort zijn we gestart met een afdeling van poorten in tropisch hardhout ( padouk ) en eikenhouten bijgebouwen ( poolhouses, overdekte terrassen, carports,..