U zocht op: bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


N.v. Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54 -2220Heist-op-den-berg

De ruwbouw is een belangrijke fase in je bouwproject. Voor een uitgebreid assortiment bouwmaterialen ben je bij Kerkstoel bouwmaterialen aan het juiste adres.

Medussa

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

[ WWW.MEDUSSA.BE ] medussa,medusa,lier,heist,op,den,berg,debbie,marc,govaerts,goovarts,govaarts, bouwantiek,bouwen,bouw,architecturaal,architecturals,doors,windows,frames,pillars,floors,tiles, antiques,antiek,antik,antikhandel,ant

Kerkstoel Prof-en Sanicenter Nv

Leopoldlei(hal) 54 -2220Heist-op-den-berg

Kerkstoel Bouwmaterialen biedt je het volledige gamma van ruwbouwmaterialen aan, zoals dakpannen, gevelstenen, cement en zand, materialen voor de buitenaanleg. Maar ook verfijnde keukens, badkamers, sanitair, binnendeuren en andere interieurafwerking

Bouwmaterialen Mattijs

Knotwilgenweg 31 -2220Heist-op-den-berg

De firma Mattijs uit Heist op den Berg is de leverancier voor ruwbouwmaterialen, vloeren, sierbestrating en nog veel meer.

N.v. Kerkstoel Bouwmaterialen

Leopoldlei 54 -2220Heist-op-den-berg

Bouwen is een kwestie van vertrouwen niet in het minst wat dematerialen betreft een professionele partner is bij het bepalen van uw

Van Dijck

Herentalsesteenweg 85 -2220Heist-op-den-berg

Heremans Ramen

Broekstraat(hal) 17 -2220Heist-op-den-berg

Constrix

Mechelsesteenweg 27/a -2220Heist-op-den-berg

Constrix is gespecialiseerd in de productie en verkoop van milieuvriendelijke en kwaliteitsvolle bouwmaterialen voor het bestrijden van vochtproblemen in woningen.

Amk Steigerbouw

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

AMK STEIGERBOUW is een modern bedrijf dat zich gedurende de 15 jaar van haar bestaangespecialiseerd heeft in het monteren, demonteren en verhuren van alle mogelijke steigers in de bouwsector.

Caviaar

Liersesteenweg 199 -2220Heist-op-den-berg

De tuin van Medussa is als het ware een stenen droomwereld.Op maar liefst 30.000m² vindt u er de meest uiteenlopendedecoratie- en bouwmaterialen om uw woning of tuin het unieke enauthentieke karakter te geven waar u al jaren van droomt.

Fillco

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Paint-xtra

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Professionele vergroothandel en groothandel voor de stucadoor.

Van De Putte

Schaliehoevestraat 88 -2220Heist-op-den-berg

Invatral

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wij onderhouden: mazout ketels, gas ketels, condensatie ketels, geisers (doorstromers), luchtverwarming, airco.

Wyns Nv

Impulsstraat 12 -2220Heist-op-den-berg

De firma Wyns nv uit Heist-op-den-Berg is de specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de industrie.

Pgb Ceramica

Theophiel De Biestraat 8 -2220Heist-op-den-berg

Finesse

Herentalsesteenweg 60 -2220Heist-op-den-berg

Lens Coatings

Spoorwegstraat 14 -2220Heist-op-den-berg

Lens Coatings, milesi, coating, coatings, lak, lakken, grondlak, grondlakken, houtcoating, hout coating, houtcoatings, hout coatings, bescherming hout, hout bescherming, houtbescherming, houtsoort, houtsoorten, beits, beitsen, patine, patines, pigmen

Façabelle

Industriepark 20 -2220Heist-op-den-berg

Dé leverancier voor professionele pleisteraars,gevelspecialisten én vochtbestrijders

Monolith Technologies

Hulshoutsesteenweg 35 -2220Heist-op-den-berg

Monolith Technologies is een dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf dat het begrip `klantenservice` nog hoog in hetvaandel draagt. Bij ons kan u dan ook terecht voor de perfecte afwerking van al uw elektro-projecten, klein of groot.

F & S Projects

Industriepark 22a -2220Heist-op-den-berg

Uiteraard beschikt F&S over ervaren, gemotiveerde plaatsers. Ons team komt met liefde voor het vak Uw parketvloer lijmen, Uw maatkast plaatsen of uw houten terras afwerken.

Maris Natuursteen

Impulsstraat 11 -2220Heist-op-den-berg

Maris Natuursteen is een vooraanstaande speler in de wereld van natuursteen voor zowel particuliere als openbare werken

Almo I.v.b.

Oude Mechelbaan 12 -2220Heist-op-den-berg

Onze firma verkoopt en installeert garagepoorten, automatisaties en metalen deuren. Tevens zorgen wij voor het onderhoud en nazicht van deze producten.

Deckers

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

Als groothandel bieden we een zeer ruim assortiment aan van verf, verftoebehoren, vloerbekleding, behang, glasweefsel, raamdecoratie, laminaat, parket, chemische producten, machinerie enzovoort.

Versani

Leopoldlei 7a Bus 5 -2220Heist-op-den-berg

Kiest u voor uw sanitair voor Versani, dan heeft u een enorme keuze aan mogelijkheden, materialen, vormen en gebruiksdoeleinden. En dit in alle prijs-, kwaliteitcategorieen. Het sanitairaanbod van Versani is afgestemd op complete badkamerinrichting.

Van Kerckhoven Draadhandel

Vogelroedestraat 27 -2220Heist-op-den-berg

Van Kerckhoven is een familiebedrijf met een uitgebreide keuze aan afsluitingen,tuinpoorten, industriële en sierpoorten alsook weide-afrasteringen en alle toebehoren.

Maris Jos

Impulsstraat 9 -2220Heist-op-den-berg

Maris Natuursteen Een ruim aanbod kassei, keien en afboordingen in porfier, graniet en zandsteen (grcs platines) voor opritten, terrassen, wegen, straten, paden en tuin. Tegels, afboordingen en zwembadboorden.

Op De Beeck Hydraulics

Industriepark Zone B24-13 -2220Heist-op-den-berg

Reeds 11 jaar lang is Op De Beeck Hydraulics bvba actief in mechanische herstellingen. We leggen de nadruk vooral op het zo snel mogelijk repareren van hydraulische leidingen en koppelingen en dit via mobiele herstellingswerken op de werf.

Peter Deckers

Industriepark 4 -2220Heist-op-den-berg

Wilt u uw bedrijf op smaak brengen? Wij helpen u graag geduren- de het hele proces.We begeleiden en adviseren u in de keuze van kleuren, technieken en materialen en stemmen onze voorstellen met u af.

Tuinhouttopper Bis

Heist-goorstraat 5a -2220Heist-op-den-berg

Tuinhoutcentrum ’t Goor: dé tuinhoutspecialist in Heist-op-den-Berg

Loodgieterij Aerts

Lerrekensstraat 25f -2220Heist-op-den-berg

Innovatis

Hollandstraat 77 -2220Heist-op-den-berg

U kan bij ons schildersbedrijf te Heist-op-den-Berg terecht voor alle binnen- en buitenschilderwerken en decoratieve schildertechnieken. Behangen, vloerbekleding, raamdecoratie, digitale interieur prints, enz.

A.a.r.s. All Asbestos Removal Services

Liersesteenweg 143 -2220Heist-op-den-berg

In tal van gevallen is een asbestinventarisatie, uitgewerkt door een erkende asbestdeskundige, wettelijk verplicht. Zo moet er voor elke ruimte waar mensen worden tewerkgesteld een asbestinventarisatie worden opgesteld. Vertrouw hiervoor op AARS

Feyaerts Bouw

Bijenhof(hal) 1 -2220Heist-op-den-berg

De voordelen van buitenjaloezieën: innovatieve zonwering die daglicht maximaliseert

Kdk Electro Trading

Herentalsesteenweg(hal) 65 -2220Heist-op-den-berg

Bouwbedrijf Aerts Stefan

Impulsstraat 18 -2220Heist-op-den-berg

Heylen-bouw & Heylen Real Estate

Industriepark 17 -2220Heist-op-den-berg

Al snel groeide de onderneming uit tot een succesvol bedrijf gespecialiseerd in woonklaar bouwen en renovatie dat alle activiteiten in eigen beheer uitvoert zoals metselwerken, dakwerken, sanitair, vloer- en tegelwerken, schrijnwerkerij.

Transport Van Egdom

Schoorstraat 40 -2220Heist-op-den-berg

Transportbedrijf Van Egdom: uw totaaloplossing voor logistiek en transport. Wij blinken uit in uitzonderlijk vervoer, nationaal en internationaal transport en kraanverhuur. In Belgi? en de buurlanden. En wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Stacubo

Industriepark 47 -2220Heist-op-den-berg

CB Construct beschikt als bouwbedrijf over meer dan dertig jaar ervaring in de nieuwbouw en renovatie van woningen en appartementen. Met 25 eigen vakmensen staan we uitermate sterk in traditionele metselwerken. Pionier voor Staalskeletbouw.

Gijsbrechts

Oude Liersebaan 122 -2220Hallaar

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.