U zocht op: bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Ecomat Zoersel

Ringlaan 42 -2240Zandhoven

Concreet helpen we je bouwen aan je eigen plekje op aarde met bouwadvies en het zo efficiënt mogelijk leveren van bio-ecologische bouwmaterialen. Het is daarom belangrijk niet alleen ‘groen’ te denken, maar ook ‘blauw’ : milieu & gezondheid.

Wuyts

Zagerijstraat 2 -2240Zandhoven

Wuyts bewerkt materialen zoals aluminium, hout, glas en metalen tot producten die het verschil maken bij bouw- en designprojecten. We bieden onze klanten geavanceerde totaaloplossingen aan, die bovendien lokaal ontwikkeld zijn.

Aviten

Vaartstraat 17 -2240Zandhoven

Hernieuwbare energie is een deugd en een noodzaak.Aviten installeert energiesystemen met als uitgangspunt:"Energie met minimale CO2-uitstoot".

Elny

Hallebaan 85 -2240Zandhoven

Wij installeren, onderhouden en verzorgen domotica, electriciteit in zijn breedste vorm, airconditioning, verwarming en stofzuiginstallaties

Tegelfabriek Van Massenhoven

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

RG Tegelfabriek Rosseau bvba RG Tegelfabriek Rosseau bvba Home RG, Tegelfabriek, Rosseau, tegels, machines, natuursteen, tegel, massenhoven, vloertegel, muurtegel, onderhoud, badkamer tegel, vloer

Portapivot

Nijverheidsweg 32b -2240Zandhoven

Draai- en schuifdeurbeslag voor interieurvakmensen.

Link-it

Vierselbaan 34 -2240Zandhoven

Link-it is een bedrijf dat zich toespitst op het ontwerp en uitvoeren van smart home-technologie voor woningen, winkels, horeca, kantoren…

Noma

Zagerijstraat 10unit A1a4 -2240Zandhoven

Clockaerts Interieur

Veerstraat 41 -2240Zandhoven

Jouw specialist in keuken ,maatkasten en badkamers

R.g. Rosseau G. Tegelfabriek

Liersebaan 206 -2240Zandhoven

Bij RG Tegel vindt u de allermooiste collecties keramische tegels van topmerken en inspiratie voor uw interieur en exterieur.

A-debosan

Driehoekstraat 136 -2240Zandhoven

Rewah

Nijverheidsweg 24 -2240Zandhoven

Rewah ontwikkelt, produceert en verkoopt bouwchemische producten voor de gespecialiseerde aannemer en schilder. Professionalisme, kwaliteit en service zijn geen loze woorden voor het Rewah-team.