U zocht op: bouwmaterialen

We tonen 1 - 10 van 75 gevonden bedrijven


Dakwerken P. Bevers

Heesbeekweg 32 -2310Rijkevorsel

Algemene dakwerken P. Bevers Deken Sendenstraat 6 2320 Hoogstraten Tel. en fax: 03 314 80 84 info@dakwerkenpeterbevers.be www.dakwerkenpeterbevers.be :: MENU Home Bedrijfspresentatie :: ONZE PRODUCTEN Platte daken Goten Velux Pannen en leien Projectf

Spearpoint

Bergsken 7 -2310Rijkevorsel

Wij renoveren uw dak aan de hoogste kwaliteit, binnen uw budget.On Time.In Budget.

Bouwwerken Remco

Bolksedijk 14 -2310Rijkevorsel

Betonvloeren Remco in Rijkevorsel is uw specialist voor alle betonwerken. Ongeacht de oppervlakte van uw woning of bedrijf storten we betonvloeren die we nadien verwerken en polieren. Daarnaast plaatsen we ook de wapening van het beton.

Groep Van Roey

Oostmalsesteenweg 261 -2310Rijkevorsel

nv Van Roey sa is een bouwonderneming gelegen te Rijkevorsel die onderandere bestaat uit Van Roey Engineering & Services (VRES). Deze omvat 2 werkmaatschappijen (Varomat en Staalbeton). Van Roey Projectont

Raamselect

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Untitled Document Op zoek naar een degelijk bouwbedrijf om uw woonplannen toe te vertrouwen? Op ons vakmanschap kunt u bouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerking. RDK heeft alles onder één dak: • de nieuwbouw van klassieke of mo

Brabus

Oostmalsesteenweg 36 -2310Rijkevorsel

Brabus bvba is een jeugdige, ondernemende firma met specialisatie in de verkoop en montage van poorten en zonwering. Brabus kant terugvallen op 20 jaar ervaring en monteert zowel kantel- als sectionaalpoorten voor nieuwbouw en renovatie.

Juba Stones

Helhoekweg 85 -2310Rijkevorsel

Verhaert Dave

Kievitsheide 90 -2310Rijkevorsel

Senta

Jagersweg 3 -2310Rijkevorsel

Groep De Keyser

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Ebema

Oostmalsesteenweg 204 -2310Rijkevorsel

Ebema is toonaangevend producent van hoogwaardige bestratingsmaterialen in beton.Het uitgebreide gamma tegels, straat- en boordstenen, lineaire elementen, ... voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen en keurmerken.

H.v.s.

Zuiderdijk 6-b -2310Rijkevorsel

HVS behandelt zwart staal (onbehandeld staal), thermisch verzinkt staal, sendzimir verzinkt staal, RVS (roestvrij staal) en aluminium.

Schilderwerken Dekkers

Looiweg 133 -2310Rijkevorsel

Schilderwerken Dekkers staat reeds meer dan 30 jaar garant voor kwaliteitsvolle afwerking.Sinds 1993 is Tim de drijvende veer achter het bedrijf.

S-trade

Stevennekens 153 -2310Rijkevorsel

Schrijnwerkerij Verlinden

Vroente 7 -2310Rijkevorsel

Schrijnwerkerij Verlinden staat garant voor kwaliteit in materialen en uitvoering. Zo wordt enkel massief hout gebruikt. De ervaren vaklui verwerken de materialen tot een kwalitatief hoogstandje.

Sysmans Koen

Sparrenweg -2310Rijkevorsel

Wij zijn de specialisten in stallenbouw en bedrijfsgebouwen in staal. Zaakvoerder Koen wilde na een ervaring van negen jaar in de sector van de metaalskeletbouw zijn eigen stempel op de markt drukken.

Quovaris

Salmmeirweg 3 -2310Rijkevorsel

specialist in aanleg van paden en opritten Quovaris bvba specialist, aanleg, paden, opritten, tuinpaden, offerte, quovaris, terraswerk, sierbestrating, Meerle, Hoogstraten, Braschaat, bestratingen, Van Riel, Mitch, Igor, bvba

Rik De Keyser

Merksplassesteenweg 18 -2310Rijkevorsel

Untitled Document Op zoek naar een degelijk bouwbedrijf om uw woonplannen toe te vertrouwen? Op ons vakmanschap kunt u bouwen. Vanaf het eerste ontwerp tot en met de laatste afwerking. RDK heeft alles onder één dak: • de nieuwbouw van klassieke of mo

Bouwdrogers Buildingdryer

Gammel 35 -2310Rijkevorsel

Buildingdryer is een Vlaamse verhuurder van bouwdrogers. Een bouwdroger onttrekt vocht uit lucht en waterhoudende materialen, waardoor de leefomgeving gezonder wordt.

Gagelmans Recycling

Zuiderdijk 10 -2310Rijkevorsel

Aankoop van alle metalen tegen de beste prijs per kilo. Recyclage van autowrakken.